Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přehrávání O2 tv na starší TV

Od: commonman* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den ,

potřeboval bych poradit nejjednoduší řešení . Mám zaplacenou aplikaci o2TV přihlašuji se na ntb , občas si něco pustím na televizi přes HDMI kabel. Rád bych nalezl řešení do budoucna abych nemusel po baráku běhat s notebookem a připojovat ho na HDMI.

Je nějaké řešení jak pustit aplikaci o2tv a posílat do tv obraz aniž bych musel mít jejich setopbox. Koukal sem na různé android boxy a jiné vychytávky nicméně na stránkách je napsáno že aplikec O2tvt není určená pro androd boxy.

Nejideálnější by bylo nějaké zařízení na kterém bych se mohl nalogovat na O2tv a následně sledovat na TV. Notebook si občas bere manželka. Napadlo mně koupit další starší notebook ale přijde mi to jako zbytečná možnost.

Děkuji za Váš čas a omlouvám se za kostrbaté otázky.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

alza.cz/... toto zařízení, by to mělo vyřešit :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]