Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nemohu sehnat adaptér k modemu

Od: med® odpovědí: 9 změna:
Zdravím,
viz foto, nevíte kde sehnat...
Děkuji !

Nemohu sehnat adaptér k modemu

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rv*
hodnocení

1x

Snad jakýkoliv zdroj 12V a alespoň 0.5A s vhodnou koncovkou (kterou jste nevyfotil). A nejlevněji od číny, třeba tam pasuje i některý konektor z ebay.com/....

med®
28.11.18 12:10
hodnocení

Dodatek.
Nemohu sehnat adaptér k modemu #2
Nemohu sehnat adaptér k modemu #3
rv*

Jestli spěcháte, tak zajděte do kteréhokoliv elektra s tím modemem a oni něco vyberou, co bude pasovat. Když nespěcháte, objednejte nějaký univerzální od číňanů - on se hodí i tehdy, když se jiný zdroj rozbije a potřebujete dočasnou náhradu. A ty koncovky bývají 5x2.1mm nebo 5x2.5mm, což u toho univerzálního bude.

med®
hodnocení

Obešel jsem všechny elektro v okolí a nikdo mi nepomohl. Ani sám prodejce tohoto modemu

hodnocení

1x

A co třeba tohle:

mader.cz/...

nebo

softcom.cz/...

doplněno 28.11.18 14:04:

Nemusíte nic obcházet, stačí objednat.

hodnocení

1x

Zkuste kontaktovat Karla, podívejte do fotogalerie; už jsem od něho taky kupoval...

Ještě Aukro

Případně i odsud

hodnocení

0x

Půl ampérový univerzální zdroj jsem viděl i v Lidlu - stál něco okolo stovky...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]