Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kritický nedostatek místa SAMSUNG A3

Od: kouba* odpovědí: 3 změna:

Zdravím,

mám problém s pamětí telefonu SAMSUNG A3 2017. Ukazuje kritický nedostatek místa, což potvrzují i vlastnosti v prohlížeči. Když složku rozbalím a kouknu kolik mají jednotlivé podsložky, jejich součet je cca 350 MB. Využité místo v telefonu mi ukazuje ale 9,7 GB. Chápu dobře, že původní paměť (16 GB) je zmenšena o systém a mě zbývá cca 10 GB? 2. otázka je proč nesouhlasí využité místo s velikostí složky. V paměti telefonu mám pouze nejnutnější aplikace, žádné hry.

Kritický nedostatek místa SAMSUNG A3

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Velikost deklarované paměti telefonu a skutečně dostupné paměti pro aplikace vůbec nemusí souhlasit. Některé telefony mají třeba 16GB paměti ale z toho programátoři vtipně nastaví jen 3 Giga dostupné paměti aplikacím. Když se na to po čase přijde vydá se oprava a najednou má ten samý mobil 12 Giga dostupného prostoru. U samsungů lowEndových řad zase bývá jádro pudla v tom, že mobil má vedle běžné galerie fotek ještě nějakou pošahanou aplikací fotografie google kam si mobil každou fotku zalohuje. Její položka pak kyne a kyne až mobil začne brečet že nemá volný prostor. Přitom nepomůže smazání obsahu galerie protože nakynulá složka je označená jako systémová a běžný uživatel do ní vůbec nevidí. Pomůže pak jen najít v aplikacích google foto, na tvrdo aplikaci vypnout a dole odškrtnout vymazání dat aplikace.
droid
hodnocení

zajímavý nápad, večer zo zkouknu

Bojoval jsem s tím na manželčině galaxy J3. Vytáhl jsem celou galerii do počítače a smazal ale mobil furt že nemá dostatek místa pro triviální aplikací o velikosti pár mega. Až pak jsem se dohrabal seřazením aplikací podle velikosti k tomu gůgl zázraku. Další hodinu jsem pak zabil pokusy tu mrchu vyprazdnit. Pomohlo až to odstranění dat aplikace.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]