Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak připojit reproduktory Génius k TV

Od: petruna odpovědí: 18 změna:
Mám reproduktory Génius s vývodem 3.5 jack. Televize nemá výstup pro sluchátka koupila jsem redukci 3.5 Jack-stereo/2 cinch audio ale zvuk pořád nejde. Můžete mi prosím poradit co je špatně?

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Podle fotky z návodu se jedná o audio vstupy a vy potřebujete audio výstup.

hodnocení

2x

Myslím, že váš problém, by mohlo vyřešit tohle: jedno, nebo druhé.

Jak připojit reproduktory Génius k TV
Jak připojit reproduktory Génius k TV #2

rv*
hodnocení

0x

Třeba na cinch není výstup zvuku, ale vstup (třeba ze starší analogové kamery). Raději napiště, jaké výstupy TV má, nebo co je to za typ.

petruna
26.11.18 17:11
hodnocení

Jak připojit reproduktory Génius k TV #3
rv*

Tak se svěřte, o jaký typ tv se jedná, nebo zkuste jiný obrázek. Ten obrázek je obrázek vstupů.

petruna
hodnocení

Tohle je všechno co je na TV
Jak připojit reproduktory Génius k TV #4

jofa*
hodnocení

0x

Napište typ tv. Jestli má jetě vstup scart, potom by byla naděje na tomto vstupu a to tím, že býval na tomto scartu přes redukci výstup audio L-R

petruna
hodnocení

Typ TV bohužel už nevím jenom že je to LG necelé dva roky stará. Přes SCART jsem to taky zkoušela ale pořád bez zvuku :/
rv*

To už televize měly běžně optický výstup. Jinak typ TV je napsaný vzadu na výrobním štítku. Foto je nejlepší.

petruna
hodnocení

Vypadá to že výstup je pouze na SCART ale to mi taky nešlo
Jak připojit reproduktory Génius k TV #5
Jak připojit reproduktory Génius k TV #6

hodnocení

0x

A ta televize nemá audio výstup na sluchátka? Všechno na fotce jsou vstupy, z toho zvuk ven nedostanete.

na TV někde bude štítek, tak nám ho vyfoťte.

petruna
hodnocení

Ani výstup na sluchátka
Jak připojit reproduktory Génius k TV #7

Tak se dívám a opravdu nemá... jediná šance je rozchodit zvuk ze Scartu (pokud vůbec půjde), ale ten bude stejně hrát zároveň s reproduktory televize...

petruna
hodnocení

Nešel zvuk ani přes SCART :( tak bohužel jsem bez reproduktorů

jofa*

Tak jak jsem psal výše. Přes redukci scart půjde zvuk na cinche a konec jack 3.5 do geniusu. Na redukci přepnete na OUT Zvuk u tv musíte zeslabit, pokud nechcete aby hrál. nej-ceny.cz/...

rv*

Na tom skartu máte napsáno, že je to vstup i výstup. Takže pokud soudruzi v LG neudělali chybu, zvuk tam je. Musíte mít správnou redukci.

SCART má výstupy a vstupy na různých pinech, takže musíte mít scart který je výstupní, nebo obojí, nebo má na sobě přepínač IN / OUT

petruna
hodnocení

Tak se pak ještě podívám na ten SCART jestli to je In nebo Out a snad už to půjde :) díky za rady

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]