Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zamrznutí SAT Topfield

Od: speky* odpovědí: 6 změna:

Zasekává se mi SAT (Topfild TF 5010 160g) i na nekodovaných stanicích. Lze jen vyp. a zap. na dál. ovladači.

Nejvice zlobí "Prima COOL" (i 2x za hodinu!) . Má někdo zkušenosti s touto značkou? Také dosti hřeje (více než jiný v obchodě).

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Zkus specializovaný fórum cssf.cz/...
speky*
hodnocení

Díky, skusím tedy jinde.*palec*

hodnocení

0x

Jak je ten přijímač starý? Tipnul bych to na odcházející elektrolytické kondenzátory ve zdroji - obzvlášť jestli ten přijímač víc topí. Dneska jsou výrobci schopni kvůli uspořeným pár haléřům používat neuvěřitelné šunty.

speky*
hodnocení

Mám ho asi 3/4 roku, ještě v záruce. Asi 2 měsíce fungoval skvěle.

V tom případě reklamace. Nedávno jsem jeden Topfield reklamoval, přičina bude stejná. Akorát v mém případě to ani nenastartovalo - proběhlo to téměř do naskočení obrazu, pak se start opakoval.

speky*
hodnocení

Dík, radí mi to i jiní*bum*Stále se to zhoršuje. Už ani nestihnu nic nahrát do konce. Snad to bude dělat i při reklamaci. Druhý Topfield TF6000 CR (na té samé parabole) zatím bez závad.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]