Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Windows - nevysvětlitelné chyby

Od: marek20 odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, nedávno jsem se zde ptal na chybu programu daemon tools, a nyní nastaly ještě větší komplikace. Notebook už se někdy ani nechce vypnout, třeba běží pul hodiny okynko vypínaní a najednou zas naběhne normalní pracovní plocha s tabulkou, že se vyskytla nějaká chyba. A v neposlední řadě mě trápí, že program ESET Smart security mi přestal aktualizovat počítač, a tudíž ikonka programu na liště svítí červeně a hlásí že aktualizace jsou zastaralé. Když dám však aktualizovat nyní, vůbec nic se nestane. Už mě to trápí asi 2 týdny, tak se bojím abych o počítač nepřišel. Děkuji za jakoukoliv radu, jak ty chyby vyřešit, děkuji moc:)

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zřejmě v tom bude nějaký paskvil. Doporučil bych pročistit programem CCleaner, ale v tomhle případě pomůže spíše rovnou naformátování a čistá instalace systému. Když už se ani nevypne, tak je v tom opravdu nějaký fujtajbl. Zazálohovat vechna data a šup šup formátovat. A jako antivir pak doporučuju místo ESETu Avast. Musí se ale v nastavení vypnout "Používat jako výchozí prohlížeč Google Chrome" jinak si ho to automaticky s aktualizací nainstaluje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]