Nejste přihlášen/a.
Přeji všem pěkný den ...
Chtěl bych rádce na této poradně poprosit o radu, kde by se dala sehnat baterii do mobilu - typ EB615628VU; 2800 mAh; 3.7 V; 10.36 Wh.- viz přiložené foto s vyzačenými rozměry baterie.
Jde o baterii do mobilu ( s označením S9800 ), který jsem si ( asi před čtyřmi lety ) sice objednal v Česku, ale nakonec mi přišel odněkud z Číny - už i s baterií. S mobilem jsem, pro jeho spolehlivost, velmi spokojený. S úmyslem předejítí případně úplnému "kolapsu" baterie jsem - s předstihem - začal náhradní baterii hledat na netu. Bohužel, doposud úplně marně.
Pokud se někdo z rádců setkal s podobným problémem a podařilo se mu jej úspěšně vyřešit přímo originální baterií, pak tímto prosím o radu, kde by bylo možné se po uvedené baterii poohlednout.
Je ale také docela možné, že v tom množství baterií, kterými je trh doslova "zaplavený", by se dala najít i jiná, kterou by se baterie původní dala nahradit.
Problém u baterií od samsungu ( která se mi jevila jako nejvíce dostupná - parametry i rozměry ) je ten, že trojice kontaktů je umístěna téměř v krajní části baterie, zatímco baterie v mém mobilu má trojici kontaktů až ve vzdálenosti 19 milimetrů od okraje baterie. Rozměry baterie jsou - šířka 56 mm, výška 68 mm, tloušťka asi 4,4 mm.
V případě, že by mi v dané věci mohl kdokoliv pomoci, pak prosím o radu, kde by bylo možné uvedenou baterii ( či její náhradu ) zakoupit.
Za radu Vám předem děkuji.
Já to hledám na ebay, aliexpress. Tady třeba aliexpress.com/.... Ale když se podívám, tak nesedí minimálně rozmístění kontaktů.
Jedná se o tento mobil...? Dobré zkušenosti mám s firmou AVACOM, pomohli mi, zkuste kontaktovat...domluvíte se...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.