Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Black friday

Od: milos008 odpovědí: 10 změna:

hodně aktuální otázka, využíváte ke koupi věcí akci black friday? dnes jsem byl svědkem scény dvou žen, které se na prodejně málem popraly o kávovar nebo nakupujete online, já asi jediný co jsem narazil a líbilo se mi, byl tento přehled bevedo.cz/... eshopů, co mají větší slevy, ale nenakoupil jsem nikde

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

7x

Ne. Prošel jsem pár letáků, které mi chodí z e-shopů, kde nakupuji a potvrdilo se mé přesvědčení o zbytečnosti podobných akcí. Pro mě je jediným ukazatelem to, jestli zboží, které potřebuji, je za pro mě přijatelnou cenu. A to zatím snad nikdy v žádné podobné akci nebylo. Jediné akce, které občas využiji, je nákup nářadí v prodejně Lidl.

hodnocení

4x
Měl jsem vyhlidnutá sluchátka na číňanech za nějakých 13.90 teď jsem koukal ve čtvrtek a stály 15.90 Na slevu na Black friday jsou ve slevě kupodivu za 13.90. Tož asi tak nějak je to s těma slevama.

au1
hodnocení

3x
Black Friday je v CR uz spis komercni trik nez jeho puvodni zamer. Do roka vidim reklamy na BF snad 15x, mam dojem ze uz se to nevaze ani na ten patek :) Vetsinou tam konci zbozi ktery nikdo celej rok nechce a sleva probehne stylem z 2 stovek na 300.

hodnocení

2x

Ke koupi věcí používám hlavně hlavu. Ovšem je hodně lidí, kteří jsou jako Pavlovovi psi. Stačí napsat k jakýkoliv cenovce kouzelný slovíčko SLEVA a hned začnou slintat a klidně to koupí, i když to před čtrnácti dny bylo třeba o pětikilo levnější.

jurajjuraj*
hodnocení

2x

v CR zadny black friday neni, tady se jenom podvodnici ohaneji slovem black friday, pokud by padaly poradne pokuty za tohle lhani vypadalo by to u nas jinak

jedni daji black friday pro jistotu uz od pondeli, druzi zas az do nedele , cim delsi dobu maji super "slevy" tim vic lidi se nachyta

ve skutecnosti jestli je slevneno 5% zbozi v cele te akci , oproti beznym cenam po zbytek roku tak i to je moc. vzdycky kdyz se blizi ten zazrak tak uz mesic dopredu sleduju par veci, televizory, pracky, mobily, obleceni, kuchynske potreby a nabytek ale ty super slevy tam nevidim , vetisnou je to tak ze to co stoji pred super cernym patkem 1000,- , tak na cerny patek je u toho preskrtnuta cena vyssi a v akci je to opet za 1000,-, ta preskrtnuta cena je doporucena maloobchodni cena kterou prodejci nemaji ani behem roku a bez akci, takze oproti te maloobchodni doporucene cene sice maji slevu, jenze za tu maloobchodni cenu nikdy neprodavali

black friday by pro me bylo to ze vcera to posledniho pul roku stalo treba 1000,- a na patek se budou ohanet slevou 50% takze by to melo stat 500,-

a jinak v zadnych akcich nenakupuju, i kdyby neco bylo opravdu slevneno tak proc bych to kupoval kdyz to nepotrebuju? prece nebudu kupovat napr televizi, kdyz mam doma funkcni se kterou sem spokojeny , kupovat ji jen proto ze je tam ( i kdyby skutecna ) sleva treba 30% muze jen blazen

hodnocení

1x

Nevyužívám. Pokud bych něco potřeboval a věděl, že se black friday blíží (a nespěchal na to), tak bych sledoval cenu a počkal si, jestli nebude sleva. Jinak kupuju věci když je potřebuju a ne když jsou ve slevě.

hodnocení

1x

Je to zbytečný humbuk, pokud mám o něco zájem, zhodnotím si sám zda je cena pro mě reálná, zda to za to stojí koupit.

hodnocení

1x

Ano, ale s rozumem, ne bezhlavě. A jen online.

vilik*
hodnocení

0x
Na Amazon.de mají v akci novou kindle paperwhite 4, už voděodolnou, s reklamami za nějaké v přepočtu 2000. Vzhledem k tomu, za co se prodává u nás trojka, je to super cena.

hodnocení

0x

Přesně ta samá zkušenost, jak píše "totak". Na AliExpress jsou také slevy 11.11. Velký humbuk kolem toho, každý rok. A jelikož to sleduji, tak vím s naprostou jistotou, že velká většina prodejců jednoduše den předtím cenu navýší a toho 11.11. to pak prodávají za tu samou cenu co byla třeba před měsícem úplně běžná. Dokonce se mi letos stalo, že kamarádka měla vyhlídnuté legíny a říkala, abych počkala s objednáním na 11.11. tak jsem počkala a výsledek byl takový, že najednou legíny zdražili asi o 3 dolary a pak v té "slevě", byly ještě o 1 dolar dražší, než byla jejich normální celoroční cena :-D.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]