Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mobil Xiaomi... - umí vyzvánět písničkami?

Od: astik odpovědí: 8 změna:

Nevíte někdo, zda umí tento mobil uložené písničky (stažné z pc) použít pro vyzvánění ke každému uloženému volajícímu? Každý volající aby měl vlastní písničku či její část?

xiaomi redmi 5 plus 4gb / 64gb global

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x

Jde. A neznám snad už ani telefon, kde by to nešlo.

astik
hodnocení

Dekuju za odpověď. :) Ptala jsem se proto, ze mam Apple a ten to neumí. Jeden prodavač mi řekl ze to jde přes ztazenou aplikaci a druhy ze ne. Teda prý snad ano, ale musela bych stahovat jen jejich písničky a platit je. Moc se v techhle věcech nevyznám. I vybrat si mobil je pro mne náročné. Snad jsem si vybrala dobre.
Prodavač prodává, ten tomu prd rozumí ;) i iPhone to umí (tedy aspoň podle videa, já iPhone doma nemám, abych to ověřil).
letemsvetemapplem.eu/...
vernon
iPhone to samozřejmě umí taky, jenže tak jako všechno ve světě Applu, je to složitější. Pisničku je potřeba stáhnout z iTunes (zaplatit) a vlozit do slozky vyzvánění, nebo tak nějak to bylo... Chce to logické myšlení a to přístroje od Apple nepodporují, takže to nepodporují ani jejich uživatelé. Ale to nevadí, hlavně že to podporují jejich peněženky.
Bééé, bééé...

hodnocení

2x

Xiaomi má OS Androida a v tom to jde bez problémů. V aplikaci hudebního přehrávače je možnost vložení čehokoliv (písničky, textu) v .mp3 jako vyzváněcí tón. Dokonce, pokud si na PC, v aplikaci Audacity, vytvoříš vlastní mp3 soubor (třeba: "volá mamča") a zkopíruješ si to do mobilu, může ti mobil oznamovat hlasem, kdo volá.;)

tomas11*
hodnocení

0x

No nevím - možná to rádci nebo já nepochopili , ale tázající chce ke každému volajícímu přiřadit jinou písničku.A TO JDE OPRAVDU NA VŠECH MOBILECH?

doplněno 24.11.18 09:49:

Díky vyzkouším.

doplněno 24.11.18 10:22:

jo jo vyzkoušeno - funguje , dávám bodík dík.

Ano, přesně na to odpovídám, stejně tak článek na který odkazuju, a uměl to už můj první Sony Ericsson před 15 lety.
A dnešní mobily to umí taky, včetně toho, na který se ptá.

ještě jsem si vzpomněl, byla to doba kdy byly "in" vyzvánění typu "maminka je právě na drátě"... nebo "volá ti nějaká slepice"... takže kdyby to nešlo přiřadit ke konkrénímu kontaktu, poněkud by to postrádalo smysl *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]