dobrý večer, mám problém s kabelem od antény. Dnes jsem si koupil novou tv značky vivax, stará tv byla značky TECHNIKA. Mám problém ze když zapojím kabel do tv tak obraz je velmi zrnitý a "skáče". kvalita signálu se pohybuje kolem 40-50%. Nevím co mám dělat protože při staré tv obraz byl kvalitní bez žádných problémů. můj názor je že problém bude v kabelu. Co si myslíte?. děkuji za odpověď
Napadají mě dvě možnosti - špatné nastavení zdroje signálu v menu TV nebo že se při manipulaci s koncovkou kabelu při změně televizí v konektoru koax uvolnil, zlomil, vyzkratoval... Prostě tím bych asi začal.
Zřejmě to bude televizí, podle recenzí, jsou to asi vyhozené peníze.
radis
všechny tyto "značky" jsou vyhozené peníze... zkušenosti z prodeje, když nám to zákazník příšel omlátit o hlavu později než za týden, bylo něco špatně ...
Vivax neznám ale třeba LG mají v menu vedle ladění kanálů i možnost napájení antény. Jestli zesilovač antény dostává šťávu z výhybky i od televize může být po něm.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.