Nejste přihlášen/a.
Dobrý den ,dne 22.11.2018, jsem v kamenném obchodě zakoupil wifi adapter značky TP-LINK TL-WN823N
po zapojení do pc , jsem adapter nainstaloval a všechno bylo dobrý našlo to mojí síť ale po 5 minutách to vždy vypadlo že 5 minut jsem brouzdal na internetu a najednou to vypadlo po 5 minutách znova tudíž se ptám jestli je možné vrácení peněz nebo nějaká reklamace nebo výměna za jiný typ děkuji odpověď.
Stejné adaptery mám dva a ani jeden to nedělá. Spíš bych to typoval na závadu Wifi routeru. Máte připojené ještě nějaké přístroje na Wifi? Jak se chovají?
@jose: Pak ho zkus reklamovat. Že já jsem měl podobné potíže a bylo to routere ještě nemusí nic znamenat.
PS: Jak daleko máš jednotlivé Wifi přístroje od routeru? Ten TP-LINK může mít menší citlivost (díky tomu, k čemu je určen) a proto mohou výpadky souviset i se sílou signálu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.