Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Má Lenovo mobil světlo/baterku?

Od: huppi® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, má mobil Lenovo Redmi 4x svoji baterku, když si potřebuji venku posvítit na cestu? Pod - nástroji - ne, kde tedy?

Děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Já mám Samsung a na svícení jsem si stáhnul aplikaci FlashLight. Tzn. nevím, jestli tam máš přímo baterku, ale není problém si stáhnout příslušnou aplikaci.

hodnocení

0x
Takový mobil neexistuje.
Jestli myslíte Xiaomi, tak ano, má.
Pokud to nemůžete nikde v mobilu najít, stáhněte si nějakou aplikaci pro ovládání svítilny.
doplněno 22.11.18 08:22: A jinak to mají snad všechny Xiaomi s MIUI nadstavbou tady
doplněno 22.11.18 08:22: Tak obrázek se nevložil. Prostě po stažení lišty jsou tam přepínače WiFi, Bluetooth, data... A mezi nimi i svítilna.

hodnocení

0x
Asi bude stačit podívat se, jestli má diodu, která svítí... Jestli to nemá žárovku, aplikace nepomůže.
doplněno 22.11.18 08:26: Xiaomi v příloze
Má Lenovo mobil světlo/baterku?

hodnocení

0x

Mají to všechny - používá se dioda která dělá "blesk" k fotografování.

V ovládacím panelu (stáhnout vršek obrazovky dolů) je na rozsvícení ikona.

hodnocení

0x
Podívej se do aplikací. Mám to pod písmenem T jako torch.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]