Nejste přihlášen/a.
Prosím poradte ...je dobrá nokia E52 - pokud jí chci mít jako navigaci pro chození po různých městech a mít doubrou wifi?...( neseká se telefon ...není pomalý když hledá GPS signál? ...a jak je to s normálním signálem neztrácí se?děkuji moc všem
Zde je ještě odkaz : mobilenet.cz/...
Já tedy s E52 žádnou zkušenost nemám,ale co jsem četl v té diskusi,tak pokud budete chodit po městech,tak byste mít problémy se signálem mít neměl.Na mé N73 doma nikdy nechytím 3G,ale jakmile přijedu do nějaké většího města typu Č.Budějovice nebo Praha,tak nechytím nic jinéhonež 3G.
To zda se vám bude sekat telefon,záleží na mnoha věcech.Např. na počtu přijatých SMS,počtu nainstalovaných aplikacích,kolik budete mít volného místa na pam. kartě...apod.
Jinak,co jsem četl zde :
tak se toho nebojte a klidně si ji kupte... Doporučuji...
Tiše vám závidím,jakou má E52 výdrž baterie...
A žádný mobil není dokonalý... (konkrétně já už bych mobil s joystickem asi už nechtěl...
)
Problém by ve větším městě neměl být ani s GPS.A to,co píší v té diskusi,jak si pořád někdo stěžije...to dělá N73 taky......to se nebojte...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.