Jaký byste mi doporučili notebook, kde bych rozjela hry jako csgo, lolko, ow, paladins,... Jako možná i Witcher, AC, ale třeba trojka, to už jsou náročnější hry, nebo FR5, tak nevím jestli by to šlo...:/ Jako já se takhle vůbec v pc atd nevyznám, tak se ptám tady. A později ho potřebuji hlavně na 3D modelování, ale to by snad šlo...
15k je prostě málo. Před pár dny jsem vybíral notebook pro sestřenici na střední, kdy šla na grafickou, a nejlevnější rozumný se dal koupit cca za 18 tisíc. A to ještě nemá žádnou herní grafiku vhodnou na 3D modelování.
já vůbec nehápu jak se někdo může zeptat na takovou otázku...aj kdybych věděl o ntb úplný prd. Tak když vím, že notebooky začínají na pořizovací ceně cca 10tis jako ty nejvíc obyčejné tak za 15tis nebudu mít žádnou slávu. Nehledě na to, že ntb nikdy nebude výkonem jak stolní pc
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.