Nejste přihlášen/a.
Zdravím porouchala se mi el. trouba Amica TEF 1532 AA. Přestalo svítit světlo v troubě .Display svítí ale nejde ohřev žerovku jsem vyměnila ale nic se neděje .Nejde ani ventilace.Může mi někdo poradit.Děkuji
Žárovka nemá vliv na funkci trouby (v návodu na to není žádné upozornění, ani jsem se s tím prozatím nesetkal), akorát, že do trouby pořádně nevidíte; z vašeho dalšího popisu ve 20:33 to vypadá, že ovládací obvody jsou funkční, nejde pouze napájení ventilátoru, topných těles, žárovky...je buď vadné "silové"relé, nebo upálený některý drát. Když vypadla žárovka, vypadl i jistič? Návod ke stažení...
Máte někoho znalého z oboru elektro? Aby alespoň prohlédl vodiče, než zavoláte servis...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.