Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Trouba Amica TEF 1532 AA

Od: pajinka* odpovědí: 6 změna:

Zdravím porouchala se mi el. trouba Amica TEF 1532 AA. Přestalo svítit světlo v troubě .Display svítí ale nejde ohřev žerovku jsem vyměnila ale nic se neděje .Nejde ani ventilace.Může mi někdo poradit.Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Co svítí na displeji? Popište podrobněji...Vidím to na poruchu, se kterou si asi neporadíte...pokud trouba není moc stará, volejte servis...nebo zde. Vytažení kabelu ze zásuvky na pár minut asi poruchu neodstraní, ale můžete zkusit...

Žárovka nemá vliv na funkci trouby (v návodu na to není žádné upozornění, ani jsem se s tím prozatím nesetkal), akorát, že do trouby pořádně nevidíte; z vašeho dalšího popisu ve 20:33 to vypadá, že ovládací obvody jsou funkční, nejde pouze napájení ventilátoru, topných těles, žárovky...je buď vadné "silové"relé, nebo upálený některý drát. Když vypadla žárovka, vypadl i jistič? Návod ke stažení...

Máte někoho znalého z oboru elektro? Aby alespoň prohlédl vodiče, než zavoláte servis...

sollik*
hodnocení

0x

Žárovka po výměně svítí? Nejde ani jedna topná spirála?

pajinka*
hodnocení

Na dispay sviti vše ,jde programovat ,jdou hodina všechny ukazatele sviti je možne když nejde žároka tak nejde výhřev!

hodnocení

0x
Neznám tuto troubu, ale jsou takové, které bez nastavení času nejedou. Nemusí být přesný, stačí jakýkoliv čas a jedou. Máš nastavený čas, nebo ne?

jdou hodina všechny ukazatele sviti...píše pajinka v upřesnění...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]