Dobrý den, trápí mě problém,že bych chtěl vědět, kde se může umístit zásuvka, světlo v koupelně kolem vany a na WC? Nemůžu se zorientovat v zónách co jsem našel. Neporadil by mi někdo jak to je? Díky moc
Tady to je i s popisem. gigalighting.cz/... Ale osobne bych vam nedoporucoval se hrabat do elektroinstalace, navic v koupelne, kdyz mate problem zjistit jak to ma byt. To neni mysleno osobne, spis pro ochranu vas i ostatnich, zabit se da proudem az moc lehce.
Mě se taky víc líbí tenhle obrázek revize.de/... a držel bych se raději tohohle, Pokud chceš kladnou revizi v Blansku a jistě i na spoustě jiných míst.
Dobrý den, díky moc za odkaz, na různých webech jsou i jiné možnosti, pak nevím z čeho vycházet. Třeba kolem umyvadla nad i pod ním je umývací prostor, kde nesmějí být zásuvky, tady pod umyvadlem není. Jak je to dobře? Díky moc
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.