Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, od úterý se mi zdá, že se telefon vybíjí rychleji než obvykle. Dnes ráno se mi pak stalo po odpojení z dobíječky, že se začal průbežně ozývat zvuk signalizace připojení dobíječky. A to i přes to, že byla odpjena. Po otevření krytu se průběžně tento zvuk ozýval dál a zároveň se na displeji objevovala grafika připojení dobíječky, tak jako se objevuje, když je nabíječka fyzicka připojena. Jako první jsem zkoušel ukončit všechny aplikace, zkontrolovat telefon apod. a nic. Poté jsem zkoušel jsem konektor profouknout. Poté to přestalo, ale začalo na displeji problikávat okno s funkcí Power sharing, kde je psáno, že pro ovládání sdíleného napájení je potřeba stáhnout aplikaci. Toto okno zkraje problikávalo v delších intervalech, které se zkracovali. Nakonec jsem telefon restartoval, což pomohlo. Od té doby zatím nic.
Jedná se o Samsung Galaxy J5 (2016), poslední instalovaná aplikace v úterý ráno Wish.
Díky za rady a tipy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.