Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký MP3 přehrávač lepší než mobil?

Od: kvalitnizvuk odpovědí: 10 změna:
Ahoj zvažují koupit MP3 přehrávač, potřebuji něco co hraje normálně a ne jak mobily mám už asi třetí mobil a hraje do sluchátek katastrálně, žádné basy ani hlasitost prostě bez výkonu,to i můj mobil 10 let starý hraje luxusně je to asi těmi novými androidy nejsem jediný tak jsem se rozhodl pro MP3 přehrávač, myslíte že si polepším? A jaký doporučíte tak kolem tisícovky? Díky moc za rady

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

still10k*
hodnocení

0x
Jste si jisty ze je vina v mobilu? Mate poradna sluchatka? Jaka mate?
doplněno 15.11.18 16:38:

Vyzkoušejte více sluchátek, než definitivně odsoudíte mobil jako viníka. Stalo se mi něco podobného při nákupu sportovních sluchátek Sennheiser, že ten jack nějak špatně seděl v konektoru mého mobilu (Lenovo K6) a musel jsem si je vyměnit. Jinde ty sluchátka hrály dobře, ale konkrétně v mém mobilu ne. Vyměnil jsem je za jiný model Sennheiser a dobrý. Ale poučen z předchozích nezdarů jsem šel do prodejny přímo s mobilem a požadoval vyzkoušení na místě před nákupem. Naštěstí to byl solidní obchod, takže mi vyzkoušení umožnili a jsem spokojený *tuc*

kvalitnizvuk
hodnocení

Špunty JBL za 1000kc a těmi to rozhodně není protože jinde hrají suprově
matesj
Za 990,- aspoň Koss Porta pro...ale určitě né jakékoliv "špunty".Na pořádný zvuk aspoň Cédéčko...
re4zon
Porta pro maji efektni zvuk, ale rozhodne ne kvalitni. Ty jbl budou 100x lepsi.
kvalitnizvuk
hodnocení

Nejlepší jsou ty špunty do uší ty Koss Porta jsem si zkoušel a vůbec mě nenadchly neutesní uši a slyšíte okolní hluk ty JBl co mám hrají 100x líp

majsterjoe*
hodnocení

0x

Kolem 1000 si nechej ten mobil. Ty tvá sluchátka to s tím mobilem nedávají, ale taky to nebude dávát žádný přehrávač do 1000Kč. Možná by to chtělo jinou aplikaci na přehrávání a upravit ekvalizér.

kvalitnizvuk
hodnocení

Právě že nic nepomáhá ani zvýšení hlasitosti v tom speciálním menu ani equalizer prostě nic ale když sluchátka zapojim do staré Nokie nebo Alcatela tak je to luxus prostě basy výšky a tak prostě hodně kvalitní a dělá to i více lidem na netu
kvalitnizvuk
hodnocení

Tak jsem to vyřešil následovně,vzal jsem můj starý Alcatel a použil jako MP3 a zvuk? Luxusní nemůže se rovnat dnešním mobilům hlasitost hluboké basy konečně nevím proč takhle nehrají dnešní mobily ten samý problém mají a další lidé
re4zon
Mobily maji vystup, ktery to nedokaze vybudit. Neni min kvalitni, jen slabsi. A je to protoze repro v mobilu bezi na stejny zesilovac jako sluchatka, kdyby byl silny, tak to repro shori. Mimochodem na zesileni jsou aplikace zkousel jste to?
kvalitnizvuk
hodnocení

Jak je tedy možné že to staré mobily dokážou?Jj zesilovače jsem zkoušel a jen to zvuk udělá ještě více zkreslený takže o ničem navíc kvalita ještě horší to se starým mobilem nepotřebují a zvuk je jak když si zapojim sluchátka do PC

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]