Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Venkovní zabezpečení

Od: tomis odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

nevěděl by někdo, jaké zařízení použít jako venkovní zabezpečení, které by mne přes mobil či jiným způsobem dokázalo upozornit na pohyb osob na mém pozemku?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bosa
hodnocení

1x

Zdravím, v podstatě by stačila normální IP kamera a nebo koupit nějaký set IP kamer i s úložným zařízením.

olinl
hodnocení

0x
Kamerový systém s programem na detekci pohybu a napojením na GSM síť. V případě změny snímaného obrazu se spustí nahrávání nebo odešle SMS, MMS zpráva na danou SIM kartu.

tornado*
hodnocení

0x

Taky bych to vyřešil ip camerou, je to asi nejjednodušší a nejlevnější řešení.

hoststary*
hodnocení

0x

Může to být kvalitní a drahé i s certifikátem pro pojišťovnu a zajištěným servisem od firmy, nebo i laciná, ale funkční hračka, záleží na vás. Pod pojmem "GSM Alarm"najdete různé sady pro kutily, které vám nemusí instalovat firma, každý si to může instalovat sám. Jsou od jednoduchých přes vybavenější, dá se vybrat. Poznámka: podtržené odkazy nejsou reklama, ale pouze pro ilustraci, co asi se tak nabízí, z čeho se dá vybírat.

V sadě bývá základní jednotka-ústředna a k tomu nějaké pohybové čidlo s dosahem pár metrů (tak asi do 12 metrů), dveřní kontakt a dálkové ovladače pro zapnutí a vypnutí. Čidla se dají dokoupit, celý systém se dá nějakým způsobem naprogramovat na jednoduchou nebo i složitější ochranu.

hodnocení

0x

Aplikace Motion detektor v nějakém starém mobilu umístěném za oknem. Při zaznamenání pohybu objekt vyfotí a odešle na email. Funguje to ale jen ve dne.

mlan
hodnocení

0x

Já koupil ip cameru za tisícovku, pravda, že jsem od toho nečekal zázraky... Ale.. docela se mi osvědčila. Upozornění na pohyb mi chodí na mobil a zatím i přesně. Mám jí zatím něco málo přes měsíc tak uvidíme co bude dál.

reko
hodnocení

0x

Taky jsem o tom už dřív uvažoval, ale nemůžu a ani bych nechtěl zaplatit dost a kamerám do tisícovky jsem prostě nevěřil.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]