Nejste přihlášen/a.
Dobrýden prosím o radu.Chtěla bych koupis Espresso,můžete mi dle vlastních zkušeností poradit se značkou.Cenově by mělo být do 5000.Uvažovala jsem o značce Solac,ale bohužel nemám žádné zkušenosti.Děkuji.
Tady nabízejí novinku od Solacu za necelé 2tisíce.Recenze ještě není.Tak bohužel.
zde jsou nejprodávanější: mall.cz/...
doplněno 15.11.09 14:20:Na to máte samozřejmě právo.Ale jsou i prodavači , kteří vám nevnucují zboží, ale rádi ochotně vysvětlí co a jak.
Hodně štěstí při výběru
V jedněch z posledních Černých ovcí byl jejich test, takže to podle mě vyjde teď v časopise D-test. Shrnu to co si pamatuju, obecně vzato ani jeden nedělal nijak extra espresso, "použitelné"byly asi dva modely v ceně někde kolem 14 tisíc... Takže asi tak
Na netu je to tady, ale aby si to člověk přečetl tak jim musí poslat placenou SMS. Jako by nestačilo že mají zadarmo reklamu v televizi... dtest.cz/...
Máme v nejbližším příbuzenstvu cca 3 Espressa zn. DeLonghi (já konkrétně více než 2 roky níže uvedený typ) a jsme všichni maximálně spokojeni. Pokud použijete dobrou kávu (nejchutnější a nejjemnější nám připadá zn. Illy nebo Lavazza), rozhodně Vás kvalita a chuť kávy připravené z tohoto espressovače nadchne. A cena je kupodivu taky příjemná.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.