Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Espresso-jakou značku

Od: bonatis* odpovědí: 6 změna:

Dobrýden prosím o radu.Chtěla bych koupis Espresso,můžete mi dle vlastních zkušeností poradit se značkou.Cenově by mělo být do 5000.Uvažovala jsem o značce Solac,ale bohužel nemám žádné zkušenosti.Děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

papene*
hodnocení

0x

:)Tady nabízejí novinku od Solacu za necelé 2tisíce.Recenze ještě není.Tak bohužel.

eva.cz/...

zde jsou nejprodávanější: mall.cz/...

doplněno 15.11.09 14:20:

Na to máte samozřejmě právo.Ale jsou i prodavači , kteří vám nevnucují zboží, ale rádi ochotně vysvětlí co a jak.

Hodně štěstí při výběru*palec*

bonatis*
hodnocení

Já bych přece jenom si raději nechala poradit z vlastní zkušenosti.Každý,kdo něco prodává své výrobky jen chválí a skutečnost je zcela jiná.Teď jsem se zrovna dočetla v jedné recenzi,že Solac raději nebrat.

jhave*
hodnocení

0x

Nespresso. Tlak 19 barů, jednoduché ovládání, výborné presso, ale je na kapsle. 1 kapsle=9,- Kč. Slušné automaty na zrnkovou kávu cca 15 000,- Kč.

celp*

Máme od zaměstnavatele Saeco Talea ring.celkem slušný,ale bohužel drahý.17.000,-Kč.

petr123*
hodnocení

0x

V jedněch z posledních Černých ovcí byl jejich test, takže to podle mě vyjde teď v časopise D-test. Shrnu to co si pamatuju, obecně vzato ani jeden nedělal nijak extra espresso, "použitelné"byly asi dva modely v ceně někde kolem 14 tisíc... Takže asi tak :(

Na netu je to tady, ale aby si to člověk přečetl tak jim musí poslat placenou SMS. Jako by nestačilo že mají zadarmo reklamu v televizi... dtest.cz/...

hella*
hodnocení

0x

Máme v nejbližším příbuzenstvu cca 3 Espressa zn. DeLonghi (já konkrétně více než 2 roky níže uvedený typ) a jsme všichni maximálně spokojeni. Pokud použijete dobrou kávu (nejchutnější a nejjemnější nám připadá zn. Illy nebo Lavazza), rozhodně Vás kvalita a chuť kávy připravené z tohoto espressovače nadchne. A cena je kupodivu taky příjemná.

nakupka.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]