Nejste přihlášen/a.
Ano jsou to spínací hodiny elima.cz/... na "noční "proud.Je to firmy SME která tak 10 let neexistuje a teď by měli patřit ČEZu.Co mě udivuje že jsou zapojené.Můžu se zeptat odkud jste že kvám nedorazilo HDO?
berger:jo , je to možné,já jen myslel že to už všude ovládají dálkově,ale pro vás líp aspoň nemusíte pořád sledovat jejich stránky jelikož to cca co měsíc mění
Ano máte nastaven pevný čas,pracovník čezu vám měl dát rozpis.
Satam: u nás EON mění cca každé 2 měsíce
Pro magor - teď jsem překopával elektriku na vysoký a nízký tarif,naběhl technik z čezu a připojil mi,asi,něco podobného.Ptal jsem se,jak to funguje,řekl,že to jsou hodiny a dal mi rozpis,odkdy dokdy to běží. HDO prý tady není,jede se na čas. Olomoucký kraj,mezi Přerovem a Holešovem. Moc tomu nerozumím,snad jsem nenapsal blbost.
Nooo,už jsem to tu někde zmínil,asi bych to ani nehlídal,mám topenářskou sazbu,rozdíl mezi vysokým a nízkým tarifem je pár haléřů. Ale také mne překvapil,že HDO tu není...
@magor: Nevím, jak jiní dodavatelé, ale ČEZ mění spínací časy 1x za 1/2 roku a to ještě dost často zůstávají na starých. Teď relativně nedávno nám měnily spínací časy asi po 1 1/2 roce.
Tipoval bych to na nějaký měřič fázového posunu a účinníku. Můžeš dát foto s lepším rozlišením a ostré?
Tam ten původně uvažovaný měřič to určitě není, vypadá to na nějaké novější provedení spínače HDO, které ukazuje i čas. Může to být i nějaké provedení spínacích hodin pro přepínání tarifů, případně cyklické spínání nějakého spotřebiče. Vevím, jestli se vůbec spínací hodiny pro přepínání tarifů ještě používají, my jsme je měli doma před cca 40 lety.
HDO to nebude , nemá to A B PD nebo to alespoň není vidět, spíč bych typoval na řasový spínač vptravo to tlačétko s šipkou na kroužku bych vyhodnotil jako opakování procesu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.