Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zapojit vánoční osvětlení aby neblikalo?

Od: pavel815 odpovědí: 3 změna:

Zdravím, v příloze je foto ovladače led řetězu, mohl by mi někdo kdo už to předělával zakreslil do plošného spoje tak, aby po zapnutí řetěz pouze svítil? Děkuji za info. Pavel Houdek.

Jak zapojit vánoční osvětlení aby neblikalo?
Jak zapojit vánoční osvětlení aby neblikalo? #2

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

majsterjoe*
hodnocení

7x

No já jsem to nepředělával, ale nevím jestli je to vhodné, jelikož často se stává u takového osvětlení které svítí stále, tak se zahřívá a podle okolnosti umístění může způsobit i požár.

olinl
hodnocení

2x
Ta přiletovaná destička v půli s černou "kapkou" je to, co způsobuje blikání a elektrolytický kondenzátor z 99% určuje rychlost střídání naprogramovaného blikání. Pokud je první v programu trvalý svit Ledek, odpájel bych (nebo přestřihl) drátek vycházející z elektrolytického kondenzátoru(nožičku kondíku), mělo by to potom pouze spustit první program. Neznám vnitřní zapojení čipu, takže výsledek je nejistý.
olinl
Přidávám odkaz na podobný problém. (Upřímně, nevím jak dlouho takto upravený výrobek fungoval či ještě funguje). poradte.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]