Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problem s pc

Od: michael* odpovědí: 4 změna:

Mám problém ..Můj notebook ma 64btový operační systém ale vsechny programy ať je to antivirus nebo hra (league of legends)...i když hru odinstaluju a znovu ji nainstaluju tak se stahne 32 bitova varze..

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pokud se ti stáhne 32bitová verze, pak na 99% 64bitová verze neexistuje.

PS: Ten název tématu opravdu špičkově vystihuje tvůj problém*smich*

doplněno 11.11.18 18:03:

@michael: Netuším, cos chtěl svou poznámkou říci. Takže znovu: Jestli se ti stahuje 32bitová verze Lolka, pak zřejmě 64bitová verze neexistuje. A také má zištění tomu odpovídají. Totéž platí o těch antivirech.

Spolupráce těchto programů s 64bitovým OS funguje naprosto bez problémů.

michael*
hodnocení

Jsem právě v nastaveni a mam 64 bitovy operační system .:)

hodnocení

0x

@michael - satam to nejspíš myslel tak, že neexistuje 64 bitová verze stahovaného programu, ne že win nejsou 64 bitové *pivo*

satam mě předběhl *smich*

hodnocení

0x

Některé programy ve 32bitové verzi, pracují i ve verzi 64bit. V opačném případě to většinou dají najevo hláškou a je nutné je odinstalovat. Někdy vám sám program dá na výběr, jakou verzi chcete instalovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]