Nejste přihlášen/a.
Zdravím, je nějaký rozdíl mezi tvrzeným sklem na displej z českých eshopů za +- 200kč, a sklem z číny z +- 1-2 $? Nemůžu se zbavit dojmů, že to co se prodává u nás je dovoz taky z číny, akorát se zajímavým ziskem pro českého prodejce
1x
Jenže záleží na typu, některé jsou horší, hůř pasují apod.
Takže je nutné se trochu soustředit na hledání.
Nevýhoda je též dlouhá doba dodání a nemožnost vrácení.
V českém obchodě vlastně platíte za to, že dodavatel platí daně a že má zboží skladem bez čekání, takže cena je přiměřená.
Pokud si objednáváte z Číny, je lepší vzít víc kusů najednou nebo v případě, že první vyhovuje ihned doobjednat další, ale samozřejmě riskujete, že je nepoužijete a vydáte pár korun zbytečně.
1x
Když mám ochranné sklo (a někdy i kryt), tak ho jen každé 3 měsíce vyměním a nemusím přemýšlet nad tím, jestli nosit mobil s prasklým displejem nebo už koupit nový.
1x
tak jsou i vyrobci ktere v cine nenajdes ale jinak je to vsecko objednavane v cine, pripadne si to tam nechavaji primo vyrabet
mame tady kousek jednoho prodejce veci na telefony, nabijecky, ochranne skla, pouzdra, drzaky atd, kdyz tam delala segra mel sem moznost se podivat i do ucetnictvi a cumel sem, prodava jen gigantum jako o2, vodnik, tmobile, tesco, alza, apod. jeden z operatoru od neho bere za miliony mesicne a nakupni ceny? vec kterou sem videl v obchode daneho operatora za 149,- mu prodaval za 51,- a nakupoval za 4,-, na vsem ma svoje loga, chodi mu to po krabicich a na sklade ma par holek ktere to bali do sacku a davaji na to jeho nalepky , pripadne reklamace resi tak ze to leti rovno do odpadu
taky objednavam skla z ciny, tady chtej za sklo treba 200,- a kdyz nesedne na 100% ( coz me treba vadi kdyz tam je i jedna bublina) tak ti reknou spatne sklo u telefonu, v cine si objednam tech skel treba 6 a lepim, jeste se nestalo ze by nesedlo aspon jedno
0x
Moje odpověď je hned z první ruky
. Objednala jsem si sklo z Číny před 3 týdny. Předevčírem konečně došlo. Objednala jsem si hned dvě. Bohužel nepasovalo i když na krabičce byl napsán přeně můj typ mobilu. Výřezy na mikrofon a sluchátko úplně někde jinde a cca o 1,5 milimetru mobil přesahovalo. Takže jsem hned koukla na český eshopy, objednala a včera jsem měla doma další, který je ok. Číňani naštěstí vrátili peníze.
0x
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.