Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Naplne do elektronickych cigaret

Od: bubla® odpovědí: 4 změna:

Dobry den mam tady naplne BIG MOUTH premium concentrate,a chci se zeptat zda se to ma michat s neakou emolzi či rovnou muzu do tanku? Je to takový vodičkový.

Dekuji za odpovedi.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

re4zon
hodnocení

4x
Big mouth jsou prichute. Michat s bazi, rovnou do tanku by bylo asi jako pit sirup bez redeni vodou. Nehlede na spaleni hlavy vzhledem k mnozstvi cukru nebo co v tom je.

hodnocení

0x

Je to jenom příchuť, kterou musíté přimíchat do normální náplně. Kupte si raději nějakou náplň třeba tady kourimlevne.cz/... Dá se toho najít ale i víc. Já bych si to sama nemíchala.

re4zon
A predstavte si, ze ja si to micham z pg+vg+ nikotinove baze jeste z doby kdy se smely prodavat+prichut, je to totez, chutove lepsi nez hotove liquidy (udelam to podle sve chuti) a 10x levnejsi. Pro jistotu jen upozornuju, ze s nikotinem neni sranda a je potreba vedet co delate, jinak se muzete lehce otravit, staci se polit.

Já chápu, že Vy to umíte a odpověděl jste dobře, však jsem Vás také ohodnotila bodíkem, ale co když to ten tazatel neumí. Podle toho jak se ptá, tak bych to odhadla na tu druhou možnost. ;) Já bych si to také asi namíchat numěla.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]