Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podivná notifikace - Samsung galaxy S8

Od: notifikace odpovědí: 1 změna:
Dobrý den, dnes se na mém telefonu objevila zvláštní notifikace download manageru, která psala (přibližně): Útočníci z (změť různých nesmyslných znaků) se mohou pokusit ukrást... A dále to už bylo mimo obrazovku, takže nečitelné, poté to na pár vteřin zmizelo a znovu se objevilo, potom jsem to ukončil stiskem tlačítka cancel. V telefonu mám nainstalovaný Eset Mobile security, tak jsem provedl kontrolu zařízení, pak jsem mobil restartoval a znovu nechal zkontrolovat esetem, kontrola nenašla žádné hrozby.
Mám se něčeho obávat? Případně jak se můžu bránit? Děkuji mnohokrát

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pomocí aplikace "Historie oznámení" od yotta studio na google play můžete zjistit, jaká aplikace je původcem jakých oznámení. Pokud se vám tato reklama objevuje nějak častěj, tak takhle můžete vystopovat která z vašich nainstalovaných aplikací to upozornění spouští.
Původcem bude pravděpodobně nějaká aplikace, který vám tímto způsobem ukazuje reklamu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]