Dobrý den, Začalo to tak, že jsem měl flashnuté twrp v mém mobilu(honor 8) a řekl jsem si, že potřebuji dat mobil do továrního nastavení. Šel jsem do twrp a dal kolonku pro tovární nastavení a v pokročilých možnostech jsem vše zaskrkl,to byla ta chyba. Odstranil jsem nějaké kódování nebo šifrování a mobil mi při startu psal něco ve smyslu, že ji musím dát do továrního nastavení, aby se to napravilo. Bylo tam tlačítko pro provedení factory resetu, tak jsem na to klikl a hodilo mě to do twrp, kde mi to po kliku na factory reset házelo chyby. Tak jsem si řekl, že flashnu zpět oficiální recovery, mobil dám do továrního nastavení a poté flashnu zpět twrp. Udělal jsem to takhle, ale zmizeli mi nějaké funkce např. mi nefunguje bluetooth, zmizel ovladač TV, zmizela kalkulačka, budík a další aplikace a funkce(ovládání pomocí tlačítka na zadní straně mobilu atd). Nejspíš jsem flashnul špatné oficiální recovery při tom factory resetu. Pomohlo by flashnout spravne recovery, přeinstalovat a poté zase flashnout twrp?
ja teda nemam paru o cem je presne je rec ale predpokladam nejake upravy mobilu, muze mi nekdo vysvetlit k cemu je to dobre? pokud koupim mobil tak je tam (aspon pro me ) vse potrebne , pripadne si stahnu nejake aplikace
k cemu jsou dobre nejake upravy telefonu?
jirkaleaguecz*
Díky těmto úpravám si můžete vytvořit "superuživatele". Je to něco jako administrátor ve Windows. Já to třeba používám na upravování skóre ve hrách, zjišťování hesel od wifi,mazání systémových aplikací, blokování WiFi atd. Je s tím sranda,pokud se to nepokazí jako mně :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.