Nejste přihlášen/a.
Dobrý den všem.Prosím poraďte.Vybíráme TV,ale ráda bych věděla názor někoho,kdo tomu rozumí.Rozhodujeme se mezi LG 49 49SK8500PLA a 49 Sony Bravia KD-49XF8596.Nebo doporučíte lepšív této ceně? Děkuji za pomoc.
LG má kvalitní obraz ale dost nešťastný systém. Pokud vystačíte s předinstalovanými aplikacemi, jsou to dobré televize ale doinstalovat třeba Kodi, nebo aktualizace aplikací které už nehodlá podporovat výrobce ( jako třeba na některých starších tipech nedávno odepsali Youtube ) je celkem problém.
Dobrý den.Televize má úhlopříčku 124 cm (asi jsem to napsala špatně).Příjem zde máme od UPC.Jsme starší,takže asi žádné zvláštní aplikace potřebovat nebudeme,pokud si něco nenastaví vnoučata .
A teď ještě koukám, že jste vybrala Sony XF8596. Tu neberte, raději XE8596. Nebo Samsung NU8002. Velikost si vyberte podle rozpočtu.
Koupil jsem před nějakou dobou chytrou TV Sony, protože jsem s tou značkou byl spokojen i dřív a měl jsem a mám Sony i další elektroniku. Když bych chtěl sledovat jen televizní programy, asi bych byl spokojen, ale zádrhel nastal, když jsem chtěl promítnout pořízené fotky. I když byly pořízené kvalitním foťákem, stalo se, že víc než polovina jich nešla zobrazit. Snažil jsem se zjistit co se děje, tak jsem nechal televizi zkontrolovat ve značkovém servisu Sony. Technik mě řekl, že on to zkusil se svými fotkami a že to funguje. Řekl jsem mu, že mě jeho fotky nezajímají, vzal jsem tedy flešku a vyzkoušel ji v televizi Samsung a ejhle, všechny fotky se parádně zobrazily, dokonce se dal nastavit i interval. Ještě jsem prohlédl pozorně elektronický manuál v TV Sony a zjistil jsem, že tam je přímo uvedeno, pokud nejsou fotky pořízené foťákem Sony, nemusí se zobrazovat. Tak jsem milou televizi zabalil a v zákonné lhůtě vrátil. Koupil jsem Smart TV Samsung a jsem velmi spokojen. A komunikuje v pohodě i s mými ostatními zařízeními Sony.
petrskala, davidlakomy, davidtrestik, janzavrel...a časem další z jednoho PC...projděte si příspěvky uživatelů Hisense, nejen oficiální stránky/......ale reklama je důležitá pro rozšíření prodeje...alespoň pište z více PC s různými IP adresami...
Čínská Hisense je strategickým vlastníkem Gorenje; hledají zaměstnance i pro Prahu a Plzeň, ale jedna z podmínek:
Zaměstnavatel proto dále vyžaduje výbornou znalost čínského jazyka na úrovni rodilého mluvčí (včetně dialektu provincie Čching-tao).
Vhodné pro: Cizince
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.