Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Root telefonu

Od: kubar odpovědí: 5 změna:

Zdravím, mám telefon LG-H650E, jelikož chci dát telefon do továrního nastavení a nechci přijít o všechny uložená hesla k wifi, potřebuju je dostat z mobilu ven. Na webech jsem četl, že je potřeba root telefonu a pak přes programy např. wifi key recovery hesla zjistit. Nevím ale jak root telefonu udělat, má s tím někdo zkušenosti a případně mi popsal návodově jak to udělat?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Pokud si zálohujete telefon přes google účet, tak byste tam měl mít zazálohovaná i hesla wifi sítí. Aspoň já jsem je tam měl, bylo to příjemné překvapení

hodnocení

1x

Omlouvám se, že neporadím přímo na dotaz, ale osobně mi přijde rootovat telefon kvůli pár heslům na wifi jako jít s kanonem na zajíce. Mnohem jednodušší (zvlášť když nevíte jak na to) mi přijdou jiné postupy.

a) Svoje heslo do wifi si pamatuju a na ostatní se vyptám až je budu aktivně potřebovat, takže s klidem telefon hodím do továrního nastavení.

b) Tenhle způsob jde použít, pokud máte k dispozici druhý telefon (třeba někoho z rodiny) a Váš současný to umožňuje. Můj telefon umi vygenerovat QR kód pro každou uloženou wifi síť, díky kterému se tato síť nastaví na telefonu, který ho oskenuje. Není nic jednoduššího, než tyto QR kódy druhým telefonem vyfotit a po resetu do továrního nastavení si je svým telefonem oskenovat a všechny sítě máte znovu nastavené, jak byly.

hodnocení

0x
Na většinu telefonů funguje apka Kingoroot. Když nezabere budeš muset zkusit hledat na youtube kde bývají tutoriály jak na to.

olinl
hodnocení

0x
Rootovaly se telefony kvůli nedostatku místa v paměti telefonu, aby se informace ukládaly na SD kartu-respektive se tou SD kartou rozšířila paměť. Další funkcí rootu je odstranit vestavěné aplikace od výrobce telefonu, které běžně odstranit nejde. Osobně bych si telefon nerootoval.

hodnocení

0x

Ahoj,bězte sem - apkpure.com/... - a vyberte si dle libosti.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]