Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nabíječka na Nokii N73

Od: pepyk93* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,asi před třemi měsíci se mi odařilo ohnout kolík na nabíječce (ten co se strká do telefonu) :) skoro do pravého úhlu.*smich*Nabíječka přesto skoro ty 3 měsíce fungovala,tak mi to nějak nevadilo.Předevčírem však už nenabíjela vůbec.*zed*.Dnes jsem zašel do místní prodejny pro novou nabíječku na výše uvedený model telefonu.Doma chci nabíjet,ale oucha.Ten kolík,co by měl pasovat do telefonu,tam pasuje ovšem pokud chci,aby se baterie nabíjela,musím ho tam (ten kolík) ručně ještě víc zastrčit.Tak ta nabíječka je v podstě nepoužitelná (je to cestovní nabíječka EASY Nokia 6101/6111/6270/6280/N70/N90/N91).Zítra ji půjdu vrátit.Chci se zeptat,zda bych si u toho prodejce objednat nabíječku přesně pro model Nokia N73,protože jiná tam prostě nejde.Tento telefon se myslím již neprodává,protože byl představen již někdy v dubnu 2006.Fora tyypu forum.n73.eu bych nechal až jako posledn možnost.Co třeba C COMFOR,pomohli by mi tam?

J

P.S.Kdyby tady někomu přebývala nabíječka na Nokii N73 tak sem s ní.*smich*

Děkuji za vaše odpovědi.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

perda*
hodnocení

2x

Na stránkách www.nokia.cz si v položce příslušenství vyberete Váš telefon a ukáže se Vám kompatibilní příslušentsví včetně nabíječek. Např. tato www.nokia.cz/prod/... Vám bude šlapat.

Potom už jen stačí koupit přes internet nebo v obchodě. ;)

pepyk93*
hodnocení

Perdo děkuji.:)Chtěl jsem jenom vědět,zda se dá ještě sehnat nabíječka přesně pro Nokii N73,protože ta nabíječka,kterou jsem koupil,tam nešla.Projel jsem si ty vaše odkazy a zdá se mi,že potřebuji spíše toto :

nokia.cz/... *palec*

Vytisknu tu celou stránku a přinesu ji prodejci,aby mi ji objednal,snad to půjde.

P.S.Dneska jsem tam šel a měl zavřeno.*zed*Jdu za ním v pondělí,teď to budu muset nějak vydržet.*smich*

perda*

Těch nabíječek kompatibilních s N73 je totiž více. Vámi vybraná půjde určitě sehnat, už jen podle: zbozi.cz/items Je totiž použitelná i na současné Nokie. ;)

Dobré pořízení!

pepyk93*
hodnocení

Děkuji moc.To mi spadl kámen ze srdce.:)V pondělí si ji půjdu objednat (doufám že si nenaúčtuje i dopravu...*smich*).

Mě právě připadá,že tam mám dost specifický konektor,i když mi bylo řečeno,že mi tam půjde dost ,,nokiáckých" nabíječek...*smich*No nic.

Ještě se ozvu...

pepyk93*
hodnocení

Dobrý den,nakonec jsem se rozhodl,že si ji tedy objednám přes internet.Ještě mám jeden dotaz.

Našel jsem ji zde : allshop.cz/...

a chci se zeptat,zda máte někdo zkušenost s tím obchodem www.allshop.cz . Zda je to seriozní obchod *nevi* a jaké jsou vaše zkušenosti? Ještě jsem odtamtud nenakupoval,tak nevím.

Děkuji :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]