Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zákaz mobilů i mp3 ve školách? Co dělat?

Od: 22aa odpovědí: 15 změna:

Dobrý den.

V televizi nám u nás říkají že budeme mít ve škole zákaz mobilů i mp3 ve škole.

Prosím nevíte co dělat?

Připraveno mám za 5 sekund,svačinu mám za minutu a nevím co dělat hlavně o bowling,my máme ve škole bowling víte?

Prosím nevíte co dělat ve škole bez přístojů?

Mě pak hrozí záchvat vzteku + vykrvácení hlavy= už mi jednou přišla sanitka. Jsem autista!

Děkuji. 22aa.

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

10x

Aby jsi se z toho nepos*al. Před dvaceti lety mobily nebyly a autisti ano. A taky žijou.

22aa
hodnocení

Jenže mobily ještě neznali víte?

majsterjoe*

a znali jsme jiné věci, které jsme ve škole mít nemohli. A to nemluvím o práci. Tam už to není vůbec jednoduché, přestávka jednou za 4 hodiny.

ben®
hodnocení

8x

Dobrý den, u nás to ještě zakázáno není, ale ve Francii už ano. A ukázalo se, že si děti o přestávkách mezi sebou nyní zase povídají nebo se pohybují (jdou se proběhnout a zaskotačit). Tak, třeba se potom také naučíte hovoru se spolužáky nebo si zacvičíte. Zdravím!

hodnocení

8x

Co dělat ve škole bez přístojů? No přece to, co dělaly celé generace studentů před tím, než byly tyhle přístroje vynalezeny - při hodinách se soustředit na výuku, o přestávkách se normálně bavit mezi sebou. Jenže to už asi dneska nikdo neumí.

tyvado
hodnocení

6x

Tak to je nová diagnoza: vykrvácení hlavy v důsledku absence mobilu. A když víš, že jsi autista, musíš přece i vědět, že vydané zákony se musí dodržovat, potom záchvat vzteku nepřijde, neboť si řekneš, to jenom děti-prťata to nechápou, já ano.

sollik*
hodnocení

5x

Prosím nevíte co dělat ve škole bez přístrojů?

Co se třeba o hodině učit nebo aspoň poslouchat a o přestávce pokecat s kámošema?

hodnocení

4x

Do školy mobil nepatří, měli by je zakázat úplně jako ve Francii. Ve škole se máš soustředit na výuku, to je jediné co tě má zajímat.

hodnocení

3x
No co byste dělali začnete se spolužáky komunikovat mezi sebou a budete se bavit tak jako se bavili žáci škol kdysy
Ten zákaz už tu měl bejt dávno děti by aspon něco uměli byly samostatný a nedegenerovali jako dnes
Dnes je to ve školách samej fňukal a hysterik kterej při prvním problému volá linku bezpečí

hodnocení

3x
Navštiv svého psychiatra. Na jeho doporučení nebudeš muset chodit do školy. Stres totiž působí velmi negativně na vývoj a způsobuje civilizační závažné choroby.

hodnocení

2x

@22aa - V televizi nám u nás říkají že budeme mít ve škole zákaz mobilů i mp3 ve škole.
To jste zase vy?

Včerejší informace se týkala, myslím, školy v Havířově a to ta vaše není. A ve školním řádu máte zákaz nosit je pouze na vyučování - o ne/používání přestávkách tam není ani slovo.

hodnocení

1x

vite co je autista? zabavit mobily na školách je to zlo ! jak si autista vzpomenu si " kdo je na první metě" jeden z nejlepších filmů co jsem v poslední době viděl RAINMAN super

22aa
hodnocení

Dobrý nápad,půjdu k psychiatrovi aby mi tu školu odhlásili.

Jitka bejšovcová mi kazí už 100 životů jen kvůli ní mám takový problémy a tv nova vymejšlí takový hovadiny že by jí měli vyhodit z televize dokonce i z FAMU. neboli filmová skola což na tv dávají i filmy.

majsterjoe*

přesně. Je to zlo. Celý svět je zlo.

22aa

Přesně tak je to zlo. Kdyby bal zákaz tak musíc u hudby žít s dobou a poslouchat nudný písničky ty nový nebo co?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]