Mám sušičku prádla značky Beko. Najednou se mi rozsvítila kontrolka- výstražný symbol systémové nádrže. Nemáte někdo zkušenosti prosim? V návodu na použití k tomu nic nepíšou. Děkuji
Symbol vypadá jako taková vanička s ucházející párou když je sušička v provozu. Když sušička vypne ta pára (nebo co z té vaničky uchází) zmizí. Poprvé když ss symbol objevil tak se přerušil program s sušička stála. Program jsem nastavila od začátku a vše normálně fungovalo. Prádlo bylo suché a usušene za normální dobu. Poté jsem sušičku vytáhla ze zásuvky chvilku počkala azkusila zapnout. Kontrolka zmizela a od té doby se zatím ještě neobjevila. Každopádně stále nevím co znamená. Chod sušičky neovlivňuje (asi) ale kvůli něčemu tam asi je. (na fotce je to druhá řada druhý symbol)
Většinou by to mělo být jen upozornění, že nádrž je prlná a měla by se vyprázdnit.. U sušičky Elektrolux svítí po každém sušení. Kapacita nádržky je spočítána v podstatě na jeden sušící cyklus..(někdy dle množství sušeného prádla vystačí i na dva).
Ta systémová nádrž (podle mne myšlena vnitřní, kterou si sušička přečerpává právě do té "provozní" či jak ji nazvat) bude možná svítit jen v případě, že aktuálně dochází k jejímu přečerpávání...Ale to je jen můj názor. Nebo "zazlobilo" nějaké čidlo v té systémové nádrži.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.