Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Telefon Huawei Y635 provedení změny

Od: cituska* odpovědí: 8 změna:

Vnoučatům se při hraní s mým telefonem velkým kouzlem povedlo změnit mi v uvedeném telefonu nastavení řeč(jazyk). *zmateny*Ukazuje se mi jiný jazyk pro mě nesrozumitelný a nevím si rady jak toto změnit v nastavení telefonu.*zed*

Přikládám foto rubrik v nastavení telefonu a pokud se najde někdo kde podrobně poradí jak opět změnit tuto řeč na

českou budu moc ráda...děkuji *dril*

Jinak asi budu muset navštívit servis

Telefon Huawei Y635 provedení změny
Telefon Huawei Y635 provedení změny #2

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

olinl
hodnocení

0x
Zkus na hlavní straně najít ikonku ozubeného kolečka a jestli máš původní android 4.4 tak by měla být ikona pro nastavení "jazyka" velké A v obdélníku.
olinl
Ještě video nastavení jazyka v androidu 4.x , ale s tabletem-snad to pomůže

cituska*
hodnocení

olinl.Díky, právě na těch fotkách je vše co mi nabízí ozubené kolečko, bohužel velké A tam není.

Pokud si kliknu na ikonku zvuku tak se nabízí toto..viz foto.

Už vidím že řešení toho roblému není pro mě a musím k odborníkům

Telefon Huawei Y635 provedení změny #3

tomas11*
hodnocení

0x

pokud nemáte příručku stáhněte zde -

https://www.o2.cz/osobni/techzona-mobilni-telefony/huawei-y635.html?tab=download

myslím že po nějakých pokusech se vám to povede , nebo někomu kdo se toho nebude bát a něco o tom ví.Přeji zdar

doplněno 01.11.18 11:18:

a tady návod jak to udělat video

doplněno 01.11.18 11:25:

a tady

Telefon Huawei Y635 provedení změny #4
cituska*
hodnocení

tomas 11...Děkuji za podrobný návod ,projela jsem všechny řádky a kontrolovala i to co nabízejíale nepodařilo se mi...velké "A " nikde objevit.

Snažila jsem se najít jazyk v překladači a ani ten jsem nenašla, jsou tam zadány bohužel asi jen hlavní jazyky.To moje

písmo jsem zatím neobjevila. Už jsem to vzdala a musím se vydat hledat pomoc u odborníků.

cituska*
hodnocení

Jazyk mi právě prozradila kamarádka která také hledala a je to barmština

cituska*
hodnocení

tomas 11...Hurá dobré rady i videa zabraly, já jsem barmštinu zvládla za pomocí překladače a našla "jazyk..se píše takto ...ဘာသာစကား" a dál už to šlo jak na drátku.

Veliké díky*dril*

tomas11*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]