Nejste přihlášen/a.
Ahoj, koupila jsem si AKG sluchátka y50bt a návod je pouze v angličtině a na internetu jsem ho nepochopila. Pro jsem chtěla poprosit jestli by mi někdo mohl podrobně a prosím co nejjednodušeji (protože opravdu nechápu co je nějaká dioda jak to psali v návodu na internetu) vysvětlit jak propojit sluchátka s mobilem.
Co tohle? Je to trošku upravené z této recenze.
Spárování je jednoduché a zvládne ho opravdu každý. Zapneme si na telefonu bluetooth. Podržíme tlačítko na sluchátkách a LED dioda (vedle tlačítka) začne blikat a informovat nás, že AKG Y50BT jsou v režimu spárování – jsou tedy pro zařízení v okolí viditelné. Stačí jednoduše jít do nastavení Bluetooth ve vašem telefonu a kliknout na název zařízení (řekl bych, že hláška o párování se zobrazí sama na displeji), o vše ostatní se telefon postará a začne automaticky přehrávat všechny zvuky z telefonu přímo ve sluchátkách.
Obrázek, které tlačitko a kde je dioda máte v návodu k použití, případně se můžete podívat tady
Taky jsou tam popsány funkce diody.
Rychlé blikání modře: Žádné zařízení (ve vašem případě telefon) není připojeno
Normální blikání modře: Zařízení je připojeno
Pomalé blikání červeně: Slabá baterie
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.