Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

NAVIGON 72 Plus - POI

Od: kvak® odpovědí: 3 změna:

Zdravím, poradí prosím někdo kde najít POI - Camping (ČR, nebo střední Evropa), Moc se v tom nevyznám. Dostal jsem starší navigaci a ať si prý poradím... . Budu vděčný za radu a případný zaslaný fungující odkaz odměním lahví červeného. Díky předem. T.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Něco se najít dá. Ale co jsem namátkově koukal, tak i přesto co tam je...tam spousta věcí není.

Nějaké POI má Navigon předinstalované, ale pokud nejsou pravidelné aktualizace, tak to nestojí za moc.

Tady něco je:

archiescampings.eu/...

Nebo přímo placená aplikace pro Android..a to by asi bylo nejjednodušší:

play.google.com/...

80Kč zase není tak moc..a bude to jednodušší.

hodnocení

Díky, na Vaši radu jsem našel pro mě zajímavé soubory (pro NAVIGON), bohužel soubory jsou ve formátu ACS a jestli dobře rozumím v Navigonu v souborech POI je formát POM. Neumím to převést a je možné že se mýlím. Pomůžete mi? T.

acs. je nějaký formát Microsoftu..to není přímo formát POI pro jiný typ navigace (mezi těmi existují převodníky). Ale jak převést acs na POI formát pro Navigon, to nevím.

Jak jsem Vám ale dával odkaz, tak jsou tam data ve formátu csv a ty Navigon 7 podporuje a umí je načíst.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]