Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

IPhone nebo obyč?

Od: kuk* odpovědí: 2 změna:

Dcerka pořád touží po IPhone. Já se v dotykových mobilech nevyznám, ale zaslechla jsem, že IPhony jsou zbytečně kvůli značce předražené a že za méně peněz můžeme pořídit "obyčejný" se stejným vybavením. Našel by se prosím někdo, kdo by mě poradil? Ona chtěla IPhone 8+ (z druhé ruky), ale je moc drahý, tak prý IPhone 6. Jakou levnější variantu koupit? Chce to větší display, chce na něm hlavně kreslit (grafika). Díky za radu!

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

nox®
hodnocení

3x
Je otázka, jestli chce tvořit grafiku, pak by asi byl ideální nějaký grafický tablet nebo jen tak kreslit blbosti a na to nepotřebuje iPhone. Ledaže to chce kdejaký puberťák tak ona také. Rozumnou variantu bych považoval třeba Xiaomi Redmi 5 Plus nebo Note 5, za rozumné peníze solidní kvalita a hlavně žádná druhá ruka či zastaralé zařízení. Za rozumný peníz by šel treba i nějaký Honor.

vernon
hodnocení

2x
Mít iPhone je móda. Tyto přístroje jsou ale neskutecně omezené (jako všechno od Applu), telefony s Androidem jsou ve všem lepší.
Ale když ho chce, tak jí ho kup. Nebo jí kup tablet, na kreslení je lepší...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]