Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

LG TV černá obrazovka

Od: dotaznik* odpovědí: 3 změna:

Ahoj,
přišel jsem po dlouhé době domů a když pustím televizi tak mám černej obraz ale zvuk jde, když jí vypnu problikne obraz z kanálu a vypne se.
Problém je že v nastaveni jde lehce vypnout displej a máme děti který si s tím mohli hrát, ale nejsem si jist jestli to je ten problém, protože jsem zkoušel poslepu zapnout displej ale nešlo to i když si trochu pamatuji nastavení. Nějaké rady co by s tím mohlo být prosím Vás?
Ještě si s tím zkusím pohrát, ale nerad bych si hrál s jíž rozbitou telkou :D
Je to nějaká LG TV kupovaná v roce 2014 menu to má stejný jako google.cz/...
Děkuji za rady.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Pokud by to byla opravdu jen vyplá obrazovka, zkuste toto:

Dobrý den,
obraz lze vypnout v pokročilém nastavení, v nastavení obrazu, úspora energie a možnost vypnout obrazovku.
Propojení zesilovače doporučujeme pomocí HDMI či optickým kabelem.
Přeji hezký den.

LG nemám, nemohu ověřit, je to z webu LG.

sollik*
hodnocení

0x

Tím vypnutým displejem to nebude. ten se zapíná stisknutím jakéhokoliv tlačítka na ovladači. Zkuste telku pustit a podívat se ze strany pod určitým úhlem. Pokud uvidíte pohyb, že program běží, ale není nic vidět pak nejspíš odešlo podsvícení displeje.

Momentálně mám doma taky tel. LG s tím samým problémem a pořád přemýšlím, zda ji nechat ještě opravit nebo vyhodit ...:)

karel556*
A odpojit na pár minut síťový kabel?
U plazmy Panasonic když vypnu v menu obrazovku (třeba z důvodu poslechu radia) a pak ji vypnu tak po znovuzapnutí je zase obrazovka zapnuta.U vás by třeba pomohlo odpojit od proudu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]