Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zrušení oznámení sms

Od: jika* odpovědí: 3 změna:

Mám chytrý telefon Asus. Po jeho zakoupení jsem si nastavil prostřednictvím počítače zasílání sms o tom, že mi přišel email. Nyní bych to chtěl zrušit. Nepamatuji se ale, kde jsem si ono oznámení nastavil. Na telefon mi chodí oznámení o došlém emailu od 99000902516546479. Nevíte prosím někdo, jak mám to zrušení udělat? Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já to mám nastaveno přímo na portálu. Tak bych to rušil tam. Např. volny, centrum, tiscali a pod.

hodnocení

0x

Informaci o tom, že ti přišel e-mail ti posílá tvoje e-mailová služba. Takže se musíš přihlasit k tvému e-mailu a tam někde v nastavení vypnout zasílání oznámení.

jurajjuraj*
hodnocení

0x

v nastaveni emailu se tohle nastavuje

treba v seznamu se prihlasis/nastaveni/pravidla/ a tam si to odstranis

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]