Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu kde sehnat podrobnější český návod na GOCLEVER 3535.Děkuji
Třeba zde : ulozto.cz/...
doplněno 11.11.09 19:20:Pardon,dal jsem vám špatný odkaz.Vy jste chtěl COCLEVER 3535 a já vám našel GOCLEVER 3550.
Ještě jednou se omlouvám.Jinak jsem zatím nic jiného v češtině nenašel
Myslím si, že neseženete nic. Minulý měsíc jsem si koupil slevněný GOCLEVER 5055 za 3550.- Kč. Má velký 13 cm displej, ale návod na dvě stránečky - a vcelku nic konkretního. Na obalu slibovali: - navigaci "z dveří do dveří" s dynamickým přepočtem, - vestavěný music přehravač, - video přehravač, - prohližeč obrázků, - 3D budovy, - foto navigace
Zjišťoval jsem zda se dají aktualizovat mapy a podrobnější návod, ale nic jsem nezjistil. Ale co bych asi chtěl za 3550.-Kč, že?
No právě.To samé to píše mně.Nedá mi to a musím si rýpnout.
Na www.diplodocs.cz píší :
5 600 značek
1 870 000 uživatelských příruček
Ale pokaždé,když jsem zde na poradně chtěl někomu pomoci nají uživatelskou příručku ve výše uvedené databázi,tak se mi to nikdy nepovedlo.Možná jenom jednou asi z deseti hledaných příruček a to myslím byla v angličtině.Ale zase na druhou stranu,když jsem hledal manuál k mobilu,tak mi to našlo asi 20 příruček v x jazycích i s češtinou...tak nevím co si o tom mám myslet...já vím no...návodů je hodně...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.