Nejste přihlášen/a.
Mám ruzne trafa .Pred trafem asi 3cm dochází k prerušení vedení.Trochu s tým pokývam a potom se to nejak spojí.Jak se to muže prerušit ,ten drátek by se neměl zlomit. jednou jsem to rozebral ale drátky byli normálne priletované . Vypadá to na zlomené drátky ale proč a to se stáva na tlakomery aj na trafu k antene .Jak se to muže kazit.
Stačí v místě,kde je kablík přelomený ho přestřihnout a kousek zkrátit.Zkratovkou se zjistí,zda je kabel už v požřádku.Pak se kablík letováním spojí,zaizoluje a změří.
JABRAKA
Káblik jsem skrátil a pořád to nefunguje.U trafa je červená kontrolka a ta nesvítí,kdyby byl poškozený kabel tak by asi svítila,možná bude chyba v trafu.No, ne.
Jak my to tady můžeme vědět? Zkontroluj napětí v zásuvce, zkontroluj kablík, jestli přece jen není zauzlovaný výš, často přechod krabička kablík. Pokud ne, tak hledej chybu jinde, nejspíš právě v tom trafu.
Když odpojíš káblík, tak kontrolka svítit určitě nebude. To je jako když vypneš světlo, tak taky nebude svítit.
Nic neopravuj a svěř to někomu, kdo má alespoň základní znalosti v tomto oboru.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.