Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sušička na ovoce

Od: janaz® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, může mi prosím někdo poradit při výběru nákupu sušičky na ovoce (značka, kulatá nebo hranatá)? V dnešní době asi spíš digitální. Děkuji za odpověď.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zajixxx*
hodnocení

0x

Po zkušenostech raději radiátor, či lehce pootevřená trouba na cca 70 stupnu. A hlavně ne susičku Concept, s hranatými platy...zelená...

jurajjuraj*
hodnocení

0x

my mame kulatou deviti patrovou, vyrobce nevim ale neco se mi plete ze zde zminovany concept a jede uz nekolik let bez problemu, neco uz nasusila, jedno tlacitko na zapnuti/vypnuti, druhe tlacitko nastaveni teploty, nic vic neni potreba, digitalni naprosto zbytecna a jen dalsi zdroj poruch

hodnocení

0x

Já mám sušičku Gallet a jsem s ní spokojená. Má 5 kulatých pater a i tak je to dost. Jednoduché ovládání jedním knoflíkem - vypnuto a 2 druhy teploty. Digitální bych nechtěla. S více patry se prodlužuje doba sušení.

hodnocení

0x

Já mám tuhle tipa.eu/... a jsem s ní velmi spokojená. Můžou se do ní dát i silnější kousky ovoce, protože otočením plata, se zvýší prostor mezi nimi. Také jsem nevěděla jakou a tak jsem pátrala v recenzích a lidé si tuhle chválili. Mohu potvrdit. Mám ji ale teprve pár měsíců, tak nevím, jak dlouho vydrží ;). Mám ještě tu s kulatými platy, ale i když funguje už ji vůbec nepoužívám, protože tu mám dlouho a u ní nejde nastavit ani čas, ani teplota. Tahle je daleko lepší.

Ale teď jsem koukala a nikde ji nemají. Všude je vyprodaná. Nabízí naskladnění až za 1 měsíc. Já jsem tenkrát koupila také poslední bílou. Tu černou vůbec něměli.

mysdomaci*
hodnocení

0x

Suším v horkovzdušné troubě, pootevřené, na 50 -70°C, suší rychle a spolehlivě. Sušila jsem houby, ovoce, zeleninu i bylinky.

suseni
hodnocení

0x

Záleží co chcete sušit. Já chtěla i na drobné bylinky i na ovocné placky. Síťovaná plata mi nevyhovovala neboť bylinky porpadávaly.Vybrala jsem si s plnými platy, motor má nahoře. Značku nevím, sušičku jsem na 14 dní půjčila.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]