Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nehrající televize

Od: zavinac® odpovědí: 3 změna:

Zdravím,,,,,mám dvě televize ,,obě hrály na jednu společnou anténu,mám ji každou v jiném pokoji.

Když vytáhnu anténu ze zdi,,nehraje mi tel v obyváku,,,,ale hraje ta druhá..Ukazují to bez signálu, Čím to asi je? Děkuji všem

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

A také se mi stává, že jak chci si pustit Stanici GOLD,,,musím tak dlouho zkoušet otevírat dveře na balkon až ten program chytím --trhá se .Jen při otevřených dveřích hraje,

hodnocení

0x

Ten dotaz je natolik zmatený, že mu nerozumím.

Prosím upřesni: Jaký signál a na jakou anténu přijímáš? Pozemní, kabelovku, satelitní? Anténa společná, vlastní na střeše, pokojová?

Rozdělení signálu do televizí? Přes rozbočovač nebo nějak jinak?

TV v obýváku ukazuje "Bez signálu", ta druhá hraje normálně?

Pravděpodobně má každá TV jinou anténu. Jedna pokojovou (což koresponduje s těmi dveřmi na balkón), druhá "ze zdi" (vlastní, kabelovku nebo společnou)

Bez upřesnění těžko poradit.

doplněno 22.10.18 17:03:

Bohužel jsem se dozvěděl jen neúplnou informaci o anténě, ostatní informace stále nemám, takže nemám co k tomu říci.

hodnocení

Máme společnou anténu ja k jsem psala...na střeše..jedině tam.Pokojovou nemám!To dělá jen při jednom programu..

Hrálo se na pouze společnou anténu --hrál obě.Ale teď najednou to začalo tak nevím..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]