Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cardshare po lopatě

Od: radim® odpovědí: 19 změna:

Zdravím,

zajímám se o cardshare ale chtěl bych si jen trochu ujasnit pár věcí. Funguje to tak že si prvně musím sehnat setopbox/přijímač kterej mi umožní takovej příjem(šli by nějaký odkazy na ověřený kousky), nebo jde to jenom kdybych měl kartu v tv jen?. potom si zaplatím na nějakých těch ruských strankách cca 7 doláčů a pak? Oni mi pošlou nějaký kody co si vložím do toho přijímače? V přijímači budu mít současnou kartu skylink, nebo ta není nutnost?(nevadí že na konci roku skončí tý kartě servisní poplatek?). No a pak ještě nenáí potřeba nějak hejbat parabolou venku ne?

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Satelitem hýbat nebudeš. Přijímač musí mít napojení na internet a umět s ním( takže se do něj musí nahrát jiný firmware ) . Podporované značky jedou na systému linux. Protože se nechci dostat do rozporu s pravidly tohoto fóra a vím že cardsharing není legální, napíšu jen tolik že když dáš výraz Cardsharing do google a preskočíš prvních pár topovaných odkazů na cardshara, určitě najdeš jiné fórum kde se to probírá. Bohužel největší české fórum Cardshare.cz už padlo ale je toho stejně všude dost. Tím že jsem tě odkázal na google a najdi si to sám , jsem opět porušil zásady fóra a teď babo raď , jak z toho ven..
matesj
Jen doplním... .na tv nelze(nelze přehrát individuální firmware).
Doporučím třeba VU+.
Vlastní kartu a čtečku nepotřebujete...
hodnocení

supr, díky za odpověď. carshare sem samozdřejmě googlil, a na ty fora podíval. ale nějak sem tam neviděl rady do začátku, něco obecně a tak(ale možná sem blbě hledal)

ten přijímač UV+ docela drahej, myslel sem že by postačil nějaký základ třeba alza.cz/... co mi vyskočilo asi jako nejlevnější? nebo je lepší nějaká lepší mašinka?

hodnocení

docela by mi vyhovovao kdyby to jelo po wifi abych nemusel tahat další kabel od routru, jeden už je v tv. Otázka utáhne se to přes wifi? třeba wifi co je v tv je bez šance na hd přehrávaní třeba z youtube

matesj
Nevím,co se ti zdá drahé na VU+...
Pěkná,malá mašinka,která umí vše podstatné...dokonce zvládne funkci serveru,ale to vás nezajímá.Na klienta klidně i Arivu z bazaru za 500,-...
Když máš Utépéčko do televize,tak ti stačí dále jen 5-ti portový switsch...
hodnocení

ty VU mi vyskočili nejlevnější okolo 5tisíc..

matesj
shop.atoselektro.cz/...
VU+ Zero za 2450,-

jurajjuraj*
hodnocení

2x

nevim jak to je presne, me typek prodal jiny prijimac, kartu skylinku tam nemam vubec, je to pripojeno k netu ( bud kablem nebo wifi ) , tam nekde ( to uz si najdi jinde ) se prihlasis, zaplatis si balicek jaky chces a na kolik TV - prijimacu chces , oni ti zverejni par cisel podle kterych nastavis tvuj prijimac a pak uz si jen hlidas ( me posilaji upozorneni ) abys tam mel dost penez, posilam tam vzdycky 50dolacu a jako bonus dostanu dalsich 50, karty skylinku mi uz propadly , mel sem 3

kdyz ti nepojede net tak budes i bez televize

hodnocení

byl by nějakej kontakt na sehnání přijímače?odkaz nebo tak něco?nebo že bych nechal já email? Sakra vypadá to jednodušší než vypadá,

dá se tímhle řídit?

topsharing.wz.cz/...

hodnocení

docela by mi vyhovovao kdyby to jelo po wifi abych nemusel tahat další kabel od routru, jeden už je v tv. Otázka utáhne se to přes wifi? třeba wifi co je v tv je bez šance na hd přehrávaní třeba z youtube nebo to není tak náročné na rychlost připojení?
Micháte dvě věci dohromady. Buď máš satelit a cardsharing ti jen poskytuje ( automaticky mění ) hesla pro decrypt jednotlivých programů. Pak je objem dat které si vymeni přijímač s ruským serverem minimalni.
Nebo chceš IPTV kde ti přes internet běží kompletní datový tok běží přes internet a jsi závislý na tom jak kvalitní je zdroj streamu a jak rychlé máš připojení. U nekvalitních služeb pak dochází k tomu že progragram který chceš nejvíc vidět zdechne zrovna ve chvíli kdy to samé napadne moc dalších lidí a Stream se přetíží. O tom si přečteš když vyhledáš pojem "satelitní programy přes Kodi ".
jurajjuraj*

ja to mel na pocatku po wifi u vsech tri televizi a jelo to bez problemu , ale neco se predelavalo tak sem natahnul ke vsem kabely, nutnost to ale nebyla, mozna ti to bude delat problemy kdyz se na wifi pripoji vic lidi

ja mam u vsech tri televizi openbox HD2+

no v podstate na tom nebyl nic tezkeho, nakoupit, zprovoznit, zaregistrovat se u tech co sdili, nabit si kredit , nastavit settopboxy a sledovat

settopbox stal myslim neco kolem 2 litru, wifi antena 250,- a kredit 50 dolacu + 50 bonus

mam ten nejvetsi balicek, stoji me to taky jak klasicky servisni poplatek u skylinku ( jedna karta kolem 70,- mesic ) akorat ze mam komplet vsecko co je na skylinku, vcetne slovenskych programu ( i ty ktere skylink pro CR zrusil ) a je tam i pres 20 polskych programu

hodnocení

chci jen tv sledovat, nechci sdílet data dál. Je v tom rozdíl když budu vybírat přijímač? nebo může mi někdo poslat nějakej odkaz na forum "pro debily" na meil ať se neptám jako lama,?

jurajjuraj*

jedine pohledat nejake forum, me to zarizoval jeden chlapek a za to cele chtel 300,- takze sem to neresil, vic sem se o to zacal zajimat az v prubehu pouzivani, takze jaky stroj je treba ti neporadim ( vim jen ze ten co mam ja daval vice lidem kterym zarizoval takove sledovani satelitu )

zkus se poptat na eshopech zamerenych na satelity, tam by meli vedet o cem je rec

jeste me napada jestli nahodou kazda ta "firma" ktera to sdili nema nejake svoje pozadavky na pristroj protoze ja kdyz byly ty stroje nove tak sem neplatil zadne poplatky a jelo mi to vsecko zdarma ( myslim ze to bylo celkem 15 mesicu ) bylo to predplaceno v nakupu toho pristroje, akorat nevim jestli to funguje u kazde firmy ktera sdili nebo musis kupovat jimi doporucovane pristroje

matesj
Juraji,no firma to asi nebude...

Já začínal hledat na ab-forum.info/... pak přišlo už zmíněné kardshare.cz ale to už je dneska mrtvé. Chlapi z abfóra jsou dost uzavřená komunita, takže když tam vlezeš stylem, chci všechno zadarmo a hned, tak se s tebou moc bavit nebudou, ale když dáš nějaký čas tomu, že si tam všechno přečteš, s nastavením a s technickými problémy, ti nikde neporadí líp.

PS: Nedělám jim propagaci, co ukončilo DIGI cryptworks u nich aktivní nejsem.( Znalí vědí o čem mluvím) .

hodnocení

na tohle forum sem už narzil a hledal, ale v sekci "jaký přijímač" je přes 200 stránek a nenarazil sem tam čistě na téma carshare, ale ještě vyzkouším, zkusím se optat ne jak úplnej debil a uvdím co mi doporučí

xxxpetrxxx

potřeboval bych sehnat někoho, kdo by mě byl ochoten (za peníze) nastvit software na VU+ZERO 4K pro cardsharing.

Případný kontakt na xxxpetrxxx@seznam.cz. Jsem sice PC gramotnej ale v oblasti satelitních přijímačů pouze uživatel.

Dík

1. Založ si vlastní téma.

2. Tady je poradna a radí se veřejně. Takže na ten email zapomeň. Každý, kdo ctí Pravidla, ti ne něj nebude psát.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]