Nejste přihlášen/a.
Zdravim , jen se chci zeptat mam Samsung i900 omnia a k tom navigaci Route 66 tak by zajimalo co musim vsecno udelat aby se dala normalne pouzivat? vubec mi to nejde.nevim co stm, muze mi nekdo poradit prosim?dekuji
To znamená,že nemá signál.Zkoušel si zadat v menu trasu?A kde s tou GPSkou si? V baráku,mezi stěnama,nemusí nic najít.Někdy i mezi vysokými budovami není signál.
Ano zkousela apak mi to prave pise tyhle veci a najedeto na mapu cely evropy.jsem stim v baraku.Takze az bude signal tak uz to pijde nebo musim jeste neco udelat?
No v baráku to moc nechodí To nemá signál. Vezmi si to do ven auta do terénu a uvidíš,že se to rozjede.To musí chodit.
Ještě něco.Někdy trvá déle než obvykle než GPSka po zapnutí najde signál.Nakonec se jí to ale vždycky podaří.
tak ja to zkusim.Takze to jen najde signal a pak to poslape a co kdyz ne.tak co muze byt za problem.a myslis ze tam ta mapa CR je?
No měla by být.Jestli si ji koupila v Čechách tak by tam měla být česká mapa. V opačném případě bych to prodavači hodil na hlavu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.