Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Samsung i900 - navigace nejde

Od: panenka* odpovědí: 14 změna:

Zdravim , jen se chci zeptat mam Samsung i900 omnia a k tom navigaci Route 66 tak by zajimalo co musim vsecno udelat aby se dala normalne pouzivat? vubec mi to nejde.nevim co stm, muze mi nekdo poradit prosim?dekuji

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

perda*
hodnocení

2x

Kde je problém, chybové hlášky, ...? Doplňte více informací.

Obecně je nutné v navigačním programu nastavit správně port na kterém běží GPS a rychlost portu.

panenka*
hodnocení

no pripada mi ze tam nejsou zadny mapy nebo co je tam jen takovej celkovej poled na zemi ale to je vse.

perda*

A jaké mapy/licence máte koupené?

panenka*
hodnocení

tak jak jse to koupila tak jsem to tam dala.nic jsem nikde nestahovala

panenka*
hodnocení

jeste mi to pise urcovani pozice gps.

bl*
hodnocení

0x

Jako jak nejde? Tomu nerozumím? Neukazuje pozici,vyhledává signál,nebo co?

panenka*
hodnocení

Vyhledavani GPS mi to pise.co to jako je? co to dela?a urcovani pozice gps to je zase co?

bl*

To znamená,že nemá signál.Zkoušel si zadat v menu trasu?A kde s tou GPSkou si? V baráku,mezi stěnama,nemusí nic najít.Někdy i mezi vysokými budovami není signál.

panenka*
hodnocení

Ano zkousela apak mi to prave pise tyhle veci a najedeto na mapu cely evropy.jsem stim v baraku.Takze az bude signal tak uz to pijde nebo musim jeste neco udelat?

bl*

No v baráku to moc nechodí;) To nemá signál. Vezmi si to do ven auta do terénu a uvidíš,že se to rozjede.To musí chodit.

bl*

Ještě něco.Někdy trvá déle než obvykle než GPSka po zapnutí najde signál.Nakonec se jí to ale vždycky podaří.:)

panenka*
hodnocení

tak ja to zkusim.Takze to jen najde signal a pak to poslape a co kdyz ne.tak co muze byt za problem.a myslis ze tam ta mapa CR je?

bl*

No měla by být.Jestli si ji koupila v Čechách tak by tam měla být česká mapa. V opačném případě bych to prodavači hodil na hlavu.

bl*

Pokud tam není mapa Čech,budeš mít kurzor na prázdné "louce" bez silnic. Nebudeto ukazovat žádné města či vesnice,ale kurzor bude na obrazovce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]