Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký fotoaparát v ceně kolem 7000

Od: laubik® odpovědí: 8 změna:
Chystám se koupit digi foťák. Prosim o radu zda je toto dobrá volba. Cene je kolem 7000.
megapixel.cz/...

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Sony DSC RX-100I, WX 500, HX 60, HX 90..

To co dáváte do odkazu..ne..

hodnocení

0x

Není to špatná volba, trochu zbytečně velký optický zoom, ale na běžné focení stačí. Také používám foťáky Nikon. Mám kompakt Coolpix S9500 i zrcadlovku D 5200.

hodnocení

Díky za odpovědi, tak že nevím. Asi vyhraje SONY, díky rozměrům.

Sony vyhrává nejen díky rozměrům, Nikon je dobrý na zrcadlovky, ale kompakty moc dobré nemají.

bmbx® - nevím jak ostatní, ale na můj kompakt Coolpix S 9500 si nemohu stěžovat.

Samozřejmě, nelze si stěžovat, ale ani vychvalovat ;)

mathew
hodnocení

0x

Mám Coolpix p610 a nemůžu si stěžovat. Teda občas by se hodil ještě větší zoom. Takže pokud se líbí tak bych ho klidně vzal. V nejhorším ho do 14 dnů vrátíš

hodnocení

0x

Záleží na jaký typ fotografování přístrj pořizujete. Tento Nikon má jedinou výhodu v extremním rozsahu zoomu- tj je možné fotit vrabce na kilometrovou vzdálenost. Ale vždy je něco za něco a tyto extrémní zoomy nemají tak kvalitní kresbu a v některých pásmech zoomu je to velká bída. Z tohoto důvodu bych preferoval aparát s menším rozsahem zoomu, kratší ekvivalentní ohniskovou vzdálenost max 28 mm, ideálně 24 mm a větší čip.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]