Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nelze zcela otevřít dveře u lednice

Od: petros odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

zakoupil jsem si lednici od LG.
Dvířka jak do lednice, tak do mražáku nejdou zcela otevřít o 180°, ale např. jen 100°, nejde mi pak dobře vytáhnout nejspodnější šupník v lednici.
Chci se zeptat, dělám něco špatně nebo je to z nějakého důvodu?
Můžete mi prosím poradit?

Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, obávám se, že si na to budete muset zvyknout. Měl jsem lednici Calex a tam jsem mohl dvířka "vyvrátit" až za 180 stupňů. Nyní mám novou lednici a maximum otevírání dvířek je odhadem 130 stupňů. Ještě to porovnejte s návodem, ale asi to prostě více nepůjde. Zdravím!

hodnocení

0x

Máme taky lednici LG, taky nejdou otevřít dveře o 180° (ale jen cca 135°), ale šuplíkům to nijak nevadí.

Kdyby se naše dveře otevírali jen o cca 100°, tak bychom taky měli se šuplíky problém:(

hodnocení

0x

A můžeš sem napsat, co těm dveřím vadí, aby se otevřely více?

Buď je to vlastnost lednice a v tom případě musí jít šuplíky při maximálním otevření dveří vytáhnout. Težko si výrobce dovolí vyrobit něco, co bude mít nevyndatelné šuplíky.

Nebo jsi předělával dveře ledničky a špatně jsi to smontoval.

Nebo máš u ledničky nějakou překážku, která brání vetšímu otevření dveří.

Zkusil ses zeptat výrobce nebo prodejce ledničky?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]