Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ukládání SMS

Od: petula00* odpovědí: 3 změna:

Zdravím. Nastíním problém...napíši sms na určité číslo a a ukončím psaní.SMS zůstane jako návrh.Chci ale na to samé číslo napsat novou sms a návrh poslat až jindy/později.Při psaní nové sms se mi ale v řádce psaní objeví ten návrh.Prostě nevím jak ten návrh nějak uložit aby mi nenaskakoval při psaní nové sms.Na starším telefonu který jsem měl s Kit Kat to šlo.Nyní mám samsung J6 s Oreo 8.Poradíte?

doplněno 14.10.18 10:55:

...napíši sms na určité číslo a a ukončím psaní...SMS ale neodešlu

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dá se to vyřeši plánováním odesílání. Nastavit jí na plánované odeslání a pak to zrušit.

still10k*
hodnocení

0x

Možná to dělám "postaru", možná i pro někoho složitě, ale když si "předepisuji" text emailu, nebo SMS, tak si to píšu do poznámek MyPhoneExplorer, pak jednoduše tapnu na kopírování, nebo sdílení se SMS programem, nebo email. klientem a text se mi tam automaticky přenese. Synchronizuje se mi to s cloudem a Thunderbirdem v PC, takže nikdy takhle o nic nepřijdu a mám v tom pořádek.

Text v políčku pro psaní sms stačí jednoduše smazat a už tam příště není (Android7 N).

petula00*
hodnocení

laubik...můžete prosím radu trochu víc vysvětlit,?Nějak nevím, jak to udělat.Už sem zkoušel kde co a houby.Díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]