Ahoj Všem, mám problém s videosignálem z couvací kamery připojené na autorádio. Kamera funguje ale obraz je velmi špatně barevný narůžovělý až takový vyblitý s jakoby scházející složkou zelené (tráva jde do bíla). Couvačku jsem vyměnil na podezření vypálení (byla tam 13let), ale výsledek je stejný i s novou kamerkou. Propojení je cinch kabel od kamery až do rádia a to se neměnilo. Zajímavé je, že kamerka generuje takové ty postranní zaměřovací pruhy pro potřebu couvání na display a ty mají barvu na autoradiu správnou (červený /žlutý/ zelený). Než začnu více laborovat po celém autě..má někdo zkušenost s takovou vadou?..např. špatné stínění..apod. Děkuji za pomoc.
Takové změny barev dělává obecně grafický čip - předpokládám, že něco jako grafický procesor máte právě v rádiu a ten bude před smrtí. Je to jen můj tip... třeba to někdo potvrdí.
Ahoj, díky, ale kamera na mini TV na krátký vývod co je u kamery funguje pěkně.. a rádio to také nebude, neboť jsem vyzkoušel ještě jedno a výsledek je stejný..
Ahoj, tak zkusím obejít a udělat nový kabel..je možný že se někde rozšlápnul za ty roky..nebo zkusím bezdrát. přenašeč co mám doma plonk, abych nemusel tahat drát..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.