Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Něco jako barevná hudba

Od: platyny* odpovědí: 6 změna:

Sháním zařízení, něco jako " berevná hudba, svítící had " .

Vstup 230 V AC, 5, 12 , 24 V DC( celkem jedno), výstup 12,24 V DC (proud minimální na sepnutí automobilového relé) . Počet výstupů minimálně deset.Cyklické spínání a vypinání výstupů v intervalu 1-3 sekundy.

Jedná se o testování osvětlení přívěsů, návěsů.Prostě v intervalu jedné až tří sekund postupně spínat a vypínat jednotlivé druhy osvětlení a signalizace. Trafo a usměrňovač 230 V AC/ 12,24 V DC mám. Mám i mechanické spínače.Jenom je to pomalé a bolí nohy. Zapnout, jít se podívat dozadu, zpátky dopředu,přepnout,... . Má představa je spustit test, dojít dozadu a sledovat přepínání : Levá, pravá strana osvětlení, brzdy, blikače,... . Vše v intervalu pár sekund.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Co to vyřešit dálkovým ovladačem?
rover.ebay.com/...
platyny*
hodnocení

olinl
hodnocení

1x
Existují testery na přívěsy aut, ale jen proměří žárovku a dráty
velkoobchod.conrad.cz/... Je možnost přidat adaptér na 13 pinů- mall.cz/...

hodnocení

0x
Já bych to udělal přes Arduino a modul s 16 relé.
platyny*
hodnocení

Děkuji za odpověď. ale nějaká konkrétní specifikace? V této oblasti nejsem ani amatér.

P.S. Nepotřebuji to programovat, stačí, aby to spínalo výstupy v pravidelných intervalech.

hodnocení

0x
Co to udělat čistě mechanicky, když máš spínače. Dlouhej kabel,až za návěs, na konci krabička se spínači. Dojdeš dozadu, přepínáš a díváš se.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]