Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
přestaly se mi ukládat soubory na pam.kartu v telefonu.Hlásí nedostatek místa a to i když není karta ani z půlky zaplněná.Soubory,které jsou na ni uložené,jsou normálně funkční,takže kartou to asi nebude.Nepomhlo ani kartu vytáhnou a znovu vrátit.Nějaká tip co s tím kromě formátování?
Díky
Není to náhodou "Čína" o kapacitě stovek GB? Pak je to naprosto v pořádku, protože tyhle čínské karty mají kapacitu podstatně menší, než je udaná. Po sdělení typu a velikosti karty informace doplním.
Pak je třeba spolehlivě ověřit reálnou kapacitu té karty, a to v jakémkoli PC nebo NTB.
Tak ještě jednou: Jakou ukazuje PC reálnou celkovou kapacitu karty. Zaplnění je mi fuk.
Dobrý den, pokud nebyl mobil dosud zcela vypnutý, tak se může chybný údaj o zaplnění SD karty "držet" v jeho RAM. Zkuste vyndat SD kartu, zcela vypnout mobil a až po vložení SD karty zase zapnout. Zdravím!
petra24 - jsem s poradou v koncích (jako Vy s SD kartou).
petra24 - kolega @satam se asi přepsal. Na FAT32 dostanete soubor do velikosti 4 GB a nikoliv 2 GB. Ovšem, to snad nebyl Váš problém, resp. Vy jste tam snad velký soubor nechtěla dostat. A jestli ano, tak byl dotaz zmatečný.
Taková média se testují prográmkem h2testw. Najděte, stáhněte a spusťte. Test provádí tak, že na celou kartu zapíše data a pak se pokusí je přečíst. I řada prodejců udává, že jejich média jsou tímto prográmkem zkontrolovaná a kapacita odpovídá skutečnosti.
nějak z toho nejsem moudrá
Warning: Only 55 of 15185 MByte tested.
The media is likely to be defective.
0 KByte OK (0 sectors)
55 MByte DATA LOST (112640 sectors)
Details:0 KByte overwritten (0 sectors)
0 KByte slightly changed (< 8 bit/sector, 0 sectors)
55 MByte corrupted (112640 sectors)
0 KByte aliased memory (0 sectors)
First error at offset: 0x0000000000000000
Expected: 0x0000000000000000
Found: 0x78450a1de1ffd8ff
H2testw version 1.3
Reading speed: 12.6 MByte/s
H2testw v1.4
No zkusil bych kartu zformátovat, a když to (pravděpodobně) nepomůže, rozloučil bych se s ní, je vadná. Existují sice ještě speciální programy pro jednotlivé typy paměťových čipů na kartě, ale ještě se mi nepodařilo vadnou kartu opětovně zprovoznit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.